Gość gość Napisano Sierpień 28, 2013 Dwa miesiące temu uprawiałam z chłopakiem petting, on nie doszedł, ale i tak mam w głowie czarne myśli, że mógł mi jakiś plemniczek przenieść na palcach. Wkońcu dostałam spóźniony okres. Lała się ze mnie czysta krew. kolejny okres był już słabszy i 3 dzień miesiączki przypominał już raczej plamienia. Zrobiłam 3 testy- jeden po 3 tygodniach, drugi po miesiącu, trzeci po około 9-10 tygodniach, wszystkie negatywne. Dla pewności poszłam do ginekologa, który w zasadzie nic mi nie powiedział! Dowiedziałam się jedynie, że mam powiększoną macicę, wypytywałam go czy macica powiększa się tylko i wyłącznie w czasie ciąży, on stwierdził, że powinnam sobie poczytać w Internecie!. Z gabinetu wyszłam ze łzami w oczach. Za 2 tygodnie powinnam dostać kolejny okres. Czuję leciutki ból jajników i podbrzusza. Żyję teraz w wielkim stresie nie wiem czy wszystko jest w porządku, dlaczego mi się macica powiększyła, czuję, że mam napięty brzuch i często zbiera mnie na wymioty. Czy któraś z was była w podobnej sytuacji? Od czego mogę mieć powiększoną macicę? Czy to może powodować owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach