Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simple Lady

Test ciążowy AMIL kiedy zrobić

Polecane posty

Witam Was Mamusie.Zrobiłam test ciążowy AMIL ,okres spóźnia mi się 5 dni ,ale wyszedł negatywny.Jakie są Wasze zdania na temat tego testu ? Wykrywa wczesną ciąże? Chyba nie potrzebnie się nakręcam.Ehh... Co myślicie ? 🌻

Gość gość
ile minęło od stosunku?

Gość gość
ja jutro będę robiła Pink test ,tez nie wiem czy one są dobre

Gość gość
to nic dziwnego, że test ci wyszedł negatywnie, nawet jak jesteś w ciąży- za wczesnie

Gość gość
Pink są c*****e

Hmm było napisane by robić w dniu spodziewanej miesiączki.Tak też zrobiłam :) Wyszedł negatywny i ten drugi dzisiaj też.Przed chwilą robiłam.Miałam zrobić jutro z rana ,ale już nie wytrzymałam.

Gość gość
test ciazowy domowy robi się MINIMUM 14 dni PO STOSUNKU, bętę 10

Pink Test też kiedyś robiłam -wyszedł negatyw i rzeczywiście nie byłam w ciąży.Jak bym miała polecić któryś z testów to chyba - Bobo-Test.W dniu spodziewanego okresu wyszły mi 2 kreski jak byłam z synkiem w ciąży ;)

Gość gość
poza tym robi sie z pierwszego moczu, ponieważ w nim jest najwyzsze stężenie hormonu hcg

Gość errteeeee
jesli od stosunku minęło 10 dni a tobie spóźnia się okres spóźnia ci się 5dni to na 100% nie jesteś. Współżyć trzeba w dni płodne, a dni przed miesiączką są dniami niepłodnymi:)

Wiem ,wiem.Niepotrzebnie zrobiłam ten drugi dzisiaj.Mogłam do rana się wstrzymać chociaż.Jutro pewnie polecę do apteki po kolejny. :D

Ja polecam bobo test - wyszedł mi pozytywny jeszcze przed miesiączką. Wprawdzie kreska pojawiła się po 15 minutach, ledwo widoczna, ale dziś jestem w 32 tc :D

20 dni miało być.Źle napisałam. :( Jak bym współżyła przed miesiączką ,to wiadomo że dni nie płodne i nie pytałabym Was tutaj o radę ;) 🌻

Właśnie policzyłam dokładnie -współżyliśmy 9.08 ,12.08 ,14.08 i 15.08. Wychodzi na to ,że wtedy miałam dni płodne.Test powinien chyba coś już pokazać - jak myślicie ?

Gość errteeeee
Trochę mi poucinało wiadomość i wyszło kali jeść kali pić:P Ja powiem tak, mi test wyszedł pozytywnie na dwa dni przed miesiączką, był to test paskowy kupiony allegro za złotówkę:) Potem robiłam kilka kasetkowych i tez wyszły pozytywnie. Zrób jeszcze jeden z porannego moczu obojętnie jaki test i jesli nie będzie choć cienia drugiej kreseczki to życze powodzenia w kolejnym miesiącu:)

Zrobię jutro z rana ;) Tylko czemu ten okres się spóźnia.Zawsze miałam dość regularnie- 2 dni spóźnienia to max.

Mi ten test wyszedł pozytywny w dniu spodziewanego okresu.Więc jeśli nic nie pokazało to chyba nie jesteś w ciąży.Dla pewności zrób jeszcze jeden.Okres może się spóźniać przez stres.

Gość errteeeee
okres może spóźnić się przez tyle rzeczy, że czasem się dziwie jak mozna mieć zawsze regularny:)

Gość gość
Ja zrobiłam test pepino o wykrywalności 10 i wyszły dwie kreski przed spodziewaną @ test można kupic w tesco auchan lub kaufland A robiłam też pink test przed spodziewanym terminem wykrywalnośc 25 i też pokazały dwie kreski a nie robiłam go całkiem z rana Więc też myślę że jakbyś była w ciązy to już by wyszedł test ja pierwszy zrobiłam 4 dni przed spodziewaną @ po godzinie 18 i wyszły dwie kreski z tym że ta druga słabsza ale z każdym dniem coraz ciemniejsza się robiła