Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasz facet też wam mówi żebyście się przefarbowały

Polecane posty

Gość gość

Mam ładny kolor włosów- ciemny blond. Dobrze się w nim czuję. A mój facet z którym jestem rok wypalił mi już dwa razy zebym się rpzefarbowała albo na blond albo na czarny:-/ O co tu chodzi? Czemu się czepia koloru moich włosów?

Gość gość
Już mu powiedziałam raz ze się nie rpzefarbuję bo nie lubię się w jasnych włosach ani czarnych bo kiedyś miałam to mimo to za miesiąc znowu mi powiedział zebym się przefarbowała:-/

Gość gość
dziwny ten twój facet

Gość gość
tez mam ciemny blond i jakos podoba sie moim facetom, nikt mi jeszcze nie kazal sie farbowac, zreszta i tak nie mam zamiaru, nie podbają mi sie farbowane wlosy, są slabe i smierdzą

Gość gość
Dziwny jest

Gość gość
No włąsnie mi też żaden facet tak nigdy nie powiedział. A on, dopiero jesteśmy rok i już mi zasugerował dwa razy żebym to zrobiła:-( Nie mam zamiaru tego robić, powiedziałam mu to a on nadal suszy mi głowę. Czy to możliwe żeby włosy były dla faceta tak ważne??? Czym to może być spowodowane?

Gość gość
"nie podbają mi sie farbowane wlosy, są slabe i smierdzą" To coś nowego. Może masz jakiś mysi ten kolor?

Gość gość
Dla niektórych są ważne.

Gość gość
Mam naprawdę piękne zdrowe i super kolor włosów, a on mi mowi zebym albo zrobiła czarne albo jasny blond:-( o co tu chodzi??

Gość gość
Nparawdę mnie to wkurzyło tym bardziej ze jego ex ma blond jasne włosy. Czy to o to chodzi??

Gość gość
tak mam mysi blond, choc w sloncu jest zlocisty i naprawde slyszalam wiele komplementow od facetow. Ostatnio fryzjerka mi powiedziala ze mam bardzo ladny kolor wlosow. Kiedys farbowalam na jasny blond i wlasnie mialam wtedy wlosy takie cienkie i śmierdzialy farbą. Dlatego juz nie farbuję i nie mam zamiaru, no chyba że za 10 lat jak zaczne siwiec ale na razie mam 30 lat i nie siwieję jeszcze

Gość gość
może jakis kryptogej czy coś :O

Gość gość
To się nie farbuj, twoje włosy przecież.

Gość gość
Oczywiście ze się nie zafarbuje dla niego ale mnie interesuje co może być powodem ze już dwa razy mnie o to prosił??? Dla mnie to nie jest normalne, żaden mój ex nigdy nie mówił mi jak mam się farbować:-/

Gość gość
aha i jeszcze odrosty ktore strasznie mnie wkurzaly, jak nie farbuje to nie ma tego problemu ;)

Gość gość
nigdy mój się do tego nie wtraca