Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak byc bardziej romantyczny bo podobno nie jestem

Polecane posty

Gość gość

Pytanie glownie do pan. Jedna dziewczyna mowi mi, ze wcale nie jestem romantyczny, wydaje mi sie, ze jest inaczej. Jak myslicie o co moze jej chodzic? Jesli rzeczywiscie tak jest czy moge cos poprawic? Co mam robic? Prosze o wskazowki

Gość ona333333
KOBIETY lubią kwiatki, miłe słówka, przytulanki, 1000 sms na dzień i tak najlepiej codziennie :D A W skrócie " NAWIJANIE MAKARONU NA USZY " :D

Gość gość
jak mozemy dac rady jak nic o sobie nie napisales

Gość gość
nie wszystkie,ja nie jestem romantyczna i nie lubie romantykow

Gość gość
a czy to wazne jaki jestem? i musicie cos wiedziec o mnie? Chcialbym jednak udowodnic jej, ze jest inaczej

Gość gość
musimy... bo nie wiemy jak sie zachowujesz mosku

Gość gość
A w ogole badz soba dzieciaku, ja nie jestem np w ogole seksowna, no, ale trudno

Gość gość
to co chcecie wiedziec skoro tak?

Gość gość
Dla mnie najromantyczniejsze teksty faceta: "czy Ty masz w ogole jakies plusy?" "dlaczego mam Cie dosc?" mmmm

Gość gość
Ja nie wiem jaki jestes co do niej bo nic nie napisales o sobie wiec nie wiem jak ci odpowiedziec za bardzo no ale... Ja np nie potrzebuje kwiatkow co dziennie mi nawet raz na rok na urodziny kwiatki by starczyly ale za to fajnie jak chlopak zabierze na jakis wypad w fajne miejsce nie musi byc koniecznie daleko jakas fajna wycieczka rowerowa jeszcze jest przeciez cieplo trzeba korzystać , lubie mile slowa (ale nie jakies wymuszone nie masz ochoty to na sile nie mow jakis slodkich slow po co udawac) lubie jak pisze chlopak duzo a nie raz na jakis czas fajnie zoorganizowac cos by byc sam na sam jakas kolacje raz na jakis czas byc czulym to tez wazne...

Gość gość
ciezka sytuacja, mowi mi to dziewczyna, ktora myslalem, ze bedzie dla mnie kims wiecej niz znajoma, ale rzeczywistosc jak zawsze okazuje sie brutalna. I gdy juz powiedziala, ze nic z tego nie bedzie, juz chyba calkiem jako relacja znajomi pisze mi takie rzeczy :) jak nie dla niej to chociaz dla innej chcialbym sie "nauczyc" tej romantycznosci