Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucają mnie i moją matkę na bruk

Polecane posty

Gość viceklita
otrzymałaś tu propozycję małżeństwo z dwojgiem dzieci poszukuje opiekunki do dzieci i oferują gratis wolny pokój , czy też źle i nie pasuje propozycja ?

Gość gość
przeczytałam, komu pomagają i jak. spróbujemy i tego, ale myślę, że lepiej jeśli zrobimy to już jutro, bo dziś czuję, że powoli zamykają mi się powieki.

Gość gość
Ja pisałem, że mogę na luzie udostępnić mieszkanie 3 pokojowe, które stoi puste praktycznie przez 16/24h, warunkiem jest, żeby tylko sprzątali, to autorka napisała, że "nie chce zostać prostytutką". Sam mam 18 lat i nawet głupio by mi było ją na takie układy namawiać :D

Gość Ksemona
viceklita otrzymałaś tu propozycję małżeństwo z dwojgiem dzieci poszukuje opiekunki do dzieci i oferują gratis wolny pokój , czy też źle i nie pasuje propozycja ? --- dobrałam sobie nick, żeby można mnie było jednak rozróżnić spośród "gości". napisałam, że aplikowałyśmy z matką do wielu takich ogłoszeń, ale mimo wszystko spróbujemy, choć może nie o 23 wieczorem? jutro ci ludzie odbiorą telefon, piszą jednak, że dla jednej osoby - jesteśmy z matką dwie.

Gość Ksemona
gość Ja pisałem, że mogę na luzie udostępnić mieszkanie 3 pokojowe, które stoi puste praktycznie przez 16/24h, warunkiem jest, żeby tylko sprzątali, to autorka napisała, że "nie chce zostać prostytutką". Sam mam 18 lat i nawet głupio by mi było ją na takie układy namawiać smiech.gif ----- gdybyś miał taką możliwość - to byłby cud i nie musiałoby to być nawet "za darmo", bo mam określony termin, kiedy dostaję pieniądze. ale środki ostrożności każą mi zapytać - jeśli sam masz 18, to jak możesz je "udostępnić"? czy należy ono do ciebie? czy ewentualnie chciałbyś o tym porozmawiać poza forum, czy to jedynie taki żart, żeby sprawdzić, jak daleko człowiek jest w stanie się poniżyć? bo znam i takie przypadki.

Gość gość
wifigańsk- na takie oferty z gumtree sie zgłasza po 200 osób, wiec akurat jej piszesz nie za madrze, wg mnie juz lepiej samemu dac ogłoszenie

Gość viceklita
jasna sprawa, czyli kolejna jebięęta, która nie potrafi żyć bez Mamusi i nadal pępowina nie została odcięta , bez Mamusi to córeczka nie istnieje , wiesz co pizzdo , idź w pizzdu i wróć tu jak zmądrzejesz !

Gość gość
w kazdym razie juz wiadomo, dalczego to było tak dziwnie podnajmowane przez studentke bo matce samej z dzieckiem nikt nie chciałby wynajac...

Gość gość
vicek to sam zmadrzej a na razie spadaj kulac gr***e, bo do niczego innego się nie nadajesz z takimi wypowiedziami

Gość viceklita
ja nie muszę się kajać na forum , mam swoje damulko !

Gość Ksemona
viceklita - po raz kolejny, tym razem bezpośrednio, proszę cię, żebyś się pohamował. mimo wszystko nie chcę zostawić matki samej i nie chcę być sama.

Gość Kryszak
Ta jasne niby nie ma kasy na zycie ale na internet i komputer to ma.

Gość 50 letni STEFAN
DO AUTORKI: a ładna jesteś? chętnie przygarnę taką małą gimbuskę

Gość Ksemona
jeżeli zaś, viceklita, potrzebujesz bardziej chłodnego punktu widzenia - sama nie jestem też w stanie się utrzymać, tak jak nie jest w stanie się utrzymać matka. czy nadal chcesz mówić o odcinaniu pępowiny?

Gość viceklita
Ksemona i czego jeszcze chcesz od ludzi, współczucia, pieniędzy , jakiej pomocy oczekujesz ? już tu otrzymałaś wiele propozycji , czego jeszcze chcesz , aby ktoś przygarnął bo jesteście biedne ?

Gość untochablee
szkoda ze ja nie mam wlasnego mieszkania tez bym chcial pod*pczyc jakas mloda laske buhhaha

Gość gość
sa jakies pozyczki viasms, ze sie przelewa 1 grosz w celu weryfikacji z konta, podobno sie załatwia przez internet, niewielkie kwoty, chyba na pierwszy raz do 500 zł... albo mozna zastawic w lombardzie cos,jelsi jeszcze macie, złoto jest dosc drogie czytam tez takiego bloga kuratora, tobie juz nie grozi odebranie? Oni tez sie niezle orietnuja w tych wszystkich osrodkach albomoze pojechałybyscie na darmowe wakacje przez coughtsurfing?

Gość Ksemona
Kryszak 2132@o2.pl Ta jasne niby nie ma kasy na zycie ale na internet i komputer to ma. ----- internet jest wliczony w cenę wynajmowanego pokoju, pomaga mi on a nauce języka i w znajdywaniu pracy. mój laptop ma jakieś 7 lat i nie został kupiony przeze mnie, był czymś w rodzaju "z drugiej ręki". wiem, że zestawienie rozmowy przez internet i braku pieniędzy na życie jest trudne do wyobrażenia, ale jest możliwe, niestety, przekonuję się o tym prawie codziennie.

Gość gość
niektorzy ludzie to debile! Jak mozna pisac "ciekawe skad masz na komputer i internet" Wez sie czlowieku w leb puknij! Przeciez nie kupuje tego codziennie! Autorko- niestety nie moge Ci pomoc, mieszkam zagranica, ale mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze.

Gość untochablee
dobra jaja! w warszawie to i ja moge taka 18 latke przygarnac ale pod warunkiem ze zgodzi sie na seks bez zobowiazan

Gość gość
teraz zeby miec internet wystarczy telefon i 8 zł jak np. u tego debila prawika o nicku 22 co tu w kółko w ten sposób wypisuje swoje chore przemyslenia, nawet kompa nie trzeba

Gość to tylko polsza
co do neta to chybione zarzuty, mozna uzytkowac w bibliotece za darmo,pelno tez hot spotow w przeroznych miejscach. oby autorka skorzystala z hostelu rcik. znam takowe w poznaniu i jest bardzo dobre. nie wstydz sie i idz. :-)

Gość Blaxta
Nawet jeśli ktoś naprawdę chciał pomóc autorce tematu to zrobiliście tutaj taki spam że wątpie czy ktokolwiek ten topic weźmie na serio

Gość Ksemona
viceklita, napiszę chyba już po raz trzeci albo i czwarty, że piszę w tym momencie, żeby poskładać to sobie i zadałam kilka razy pytanie, czy w takiej sytuacji jest możliwe wyrzucenie na bruk - odpowiedzi są różne, wszystko pokaże czas lub czyjeś doświadczenie, postaram się poszukać kogoś obeznanego w prawie. na pomoc na forum ciężko mi reagować pozytywnie (chociaż nie ukrywam, że to ważne), bo ludzie są różni i różnie podchodzą do sprawy, wiem zaś z wielu nieprzyjemnych doświadczeń, że czasami nie chodzi o pieniądze.

Gość gość
Twoja matka to śmieć skoro dopuściła do tego ze od dzieciństwa masz przej****e. A teraz jeszcze będziesz takim samym tlumokiem jak ona bo rzucilas szkole wiec jestes rownie z*****a podążając śladami mamusi. Wystaw szmatę na trase albo do burdelu niech odrobi d**a twoje krzywdy z dzieciństwa skoro do niczego innego sie nie nadaje.

Gość Ksemona
dziękuję za tę nadzieję, ja też bardzo chciałabym, żeby wreszcie się wszystko udało. po prostu pierwszy raz zdarza się, że nie mogę zareagować tak jak zwykle i musiałam to z siebie otrząsnąć.

Gość viceklita
Ksemona odpowiedź jest tylko jedna, dla właściciela mieszkania jesteś zerem, śmieciem, kłopotem i problemem , niczego nie ugrasz idąc z zaparte nawet gryząc ścianę , nie z takimi damulkami ja Ty właściciele mieszkań dawali sobie radę , więc wypad z tego lokalu natychmiast !

Gość gość
od lat wynajmuje mieszkanie, róznym osobom, kiedys tez wynajełam parze z dzieckiem, z reguły lituje sie nad ludzmi, bo staram sie byc człowiekiem tez.. Ale jak widze ten topik to juz nie wynajme nigdy watpliwym osobom typu matka z dzieckiem, bo na koniec mnie spotka ze beda szukac prawników jak mnie zrobic w chooja za to, ze im poszłam na rekę.. a jak było z waszym płaceniem? Nie zawsze sie udawało? Pewnie z ta sprzedaza to pretekst zeby sie was pozbyc, albo w ogóle nie ma zadnej sprzedazy, i wy im nie płacicie juz od jakiegos czasu... Pewnie z teog powodu wam podziekowali... Mieszkanie przeciez moze sie sprzedawac miesiacami albo nawet latami, a i po sprzedazy jest z reguły czas 3 miesiace na wyprowadzke, nie ma potrzeby szukajac klienta zeby stało puste... Mozna sie dogadac z lokatorami zeby udostepnili mieszkanie do obejrzenia w zamian za np. niewielka obnizke czynszu

Gość gość
daj jakiś kontakt

Gość Ksemona
Mogłabym ewentualnie zrobić loda osobie która pozwoli mi u siebie mieszkać.