Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucają mnie i moją matkę na bruk

Polecane posty

Gość gość
Wlasnie mialam to napisać, nikt nie wypierdziela lokatorów gdy chce wystawić mieszkanie na sprzedasz bo w jeden dzień go nikt nie kupi, a czynsz trzeba placic wiec pewnie spoznialyscie sie mendy z oplatami, gosc was nie chce to s***********e i Malo kogo to obchodzi gdzie pójdziecie. On sobe nie życzy was w mieszkaniu i finito. Mieszkanie jest jego i przestan kombinować lampucero bo później strach komuś wynająć mieszkanie przez takie qrwy

Gość Ksemona
Ja pytam serio! Gdyby mnie ktoś przygarnął to robiłabym mu różne niespodzianki na przykład wchodziłabym mu do łóżka kiedy śpi a resztę to już wiecie.

Gość Marian92
w grę wchodzi też seks analny?

22:51 i 22:52 to oczywiście podszywy.... mieszkanie było opłacane regularnie, zdarzył się jeden poślizg ze względów formalnych z mojej strony, została wpłacona ponad połowa, wszystko zostało jednak uregulowane i jak dotąd wszystko jest opłacone jak zwykle. innymi słowy, powodów, żeby nas wyrzucić nie ma, o swoją przestrzeń dbamy jak możemy i nie zakłócamy nikomu spokoju. DLATEGO to taki szok, rozumiesz? nie starałam się robić nic, żeby właściciele mieli jakieś problemy, po prostu NAGLE stwierdzili z PIENIĘDZMI W RĘKU ZA TEN MIESIĄC, że mamy się wyprowadzić, rozumiesz?

Gość viceklita
Ksemona to podaj namiary na ten lokal , teraz są puste ulice w Warszawie, wezmę narzędzia i inne graty i będę za pół godziny pod tym adresem gdzie mieszkasz a za kolejną godzinę odetnę wszelkie media i zostaniesz tylko z wodą w sraczu, chcesz abym udowodnił , że potrzebuję tylko godzinę abyś nie miała nic razem z Mamunią ?

Gość heheszki
Ksemono a jesteś ładna? Odpowiedz!

Gość kiecana
@viceklita Widzę, że kolega zna się na rzeczy. Ja również gustuję w takich akcjach.

GDYBYŚMY były lokatorkami, które mają pięć miesięcy zaległości, ciągle obiecują, że zapłacą, trzymiesięczne dziecko i słonia w komplecie, to jeszcze mogłabym zrozumieć, że właściciele robią taki numer - ALE TEGO NIE JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ, ŻE MOŻNA WZIĄĆ PIENIĄDZE DO RĘKI, WIEDZĄC, ŻE ZOSTAWIA SIĘ DRUGĄ OSOBĘ KOMPLETNIE BEZ NICZEGO I KAZAĆ JEJ SIĘ WYNOSIĆ! może powinnam się pozbyć swojego poczucia sprawiedliwości, naprawdę.

Gość gość
Ale to ich mieszkanie i pewnie czekali aż zaplacicie żebyście ich nie wyc***aly na koniec. Co mial ci pieniądze oddac? Przemieszkalas sierpień to trzebabylo zaplacic a facet w każdej chwili może zmienić zdanie w końcu to jego dom czyz nie?? Niż kuzwa dalas sie wmanerwowac w d*pna umowę to pakuj walizki i znikaj i nie stękaj.

Gość viceklita
Ksemona nie masz żadnego tytułu prawnego do tego lokalu, więc zacznij się pakować i wypad !

Gość kiecana
Ksemono w jakiej dzielnicy mieszkasz?

Gość gość
A czy ten facet mial na czole napisane caritas ze mial sie litować nad tobą i dach nad Glowa zapewniać? Od tego mialas matke żeby się o to zatroszczyla gdy bylas dzieckiem!

no nic, wyrzuciłam z siebie co mogłam i szlag mnie trafił, może z tym nastawieniem coś się uda, bo faktycznie nie ma sensu wypłakiwać sobie oczu, trzeba zacząć działać. viceklita, nie życzę ci takiego losu, możesz oczywiście napisać buńczucznie, że nic takiego ci się nie przydarzy, ale...no, ja się uczę na błędach osoby, która też myślała, że los się nie mści i nic nie jest w stanie jej tknąć.

Gość viceklita
auto z gratami i narzędziami mam przygotowane, podaj namiary na lokal i już jadę , odcinamy wszystkie media , haha lubię tę robotę !

ufff, nie, nie oczekiwałam od niego wyjścia mu z duszy Matki Teresy - zwykłego zrozumienia sytuacji już tak. ciężko zresztą mówić o pracy charytatywnej, jeśli ten człowiek ma wpłaconą kaucję.

Gość gość
No chyba wlasnie sie nie uczysz na bledach skoro rzucilas szkole i oczekjesz milosierdzia od wszystkich wokól.

Gość gość
No to odda ci kaucje i wynajmiesz jakas klitke/pokoj i żyć nie umierać.

viceklita - pisz, ciesz się, raduj. ale już beze mnie, nudny trollu. naprawdę ciężko w takiej sytuacji nie życzyć komuś najgorszego. dobranoc wszystkim.

Gość viceklita
Ksemona wiesz co, przez dwa lata pobytu w Wawie to już można sporo kasy zarobić i tu pracy nie brakuje , dziewczyny z całej Polski przyjeżdżają do Warszawy tuż po maturze i zaczynają życie od ZERA, od kupna czajnika i paczki herbaty i wcale się nie przejmują, że są nazywane słoikami , wynajmują pokój przy rodzinie, pracują i studiują w weekendy , zaliczenie prawa jazdy w Warszawie, kupno pierwszego auta, imieniny u koleżanek, impreza w plenerze, pierwszy facet i randka , idą do przodu a Ty bez Mamusi nie potrafisz kroku zrobić , brak zaradności , brak sensu życia, co powie Mamusia to jest święte , przez dwa lata pobytu w Warszawie i niczego się nie dorobić to trzeba być wyjątkową niemotą i tzipą do sześcianu !

Gość gość
Ale to ich mieszkanie i pewnie czekali aż zaplacicie żebyście ich nie wyc***aly na koniec. x x Dokladnie, niestety w Polsce ludzie sa nieuczciwi, i jak nie ma umowy to wiekszosc jak sie im powie wczeniej ze maja sie wyprowadzic, to nie płaca za ostatni miesiac i uciekaja, o rachunkach nie wspominajac, dlatego ludzie mowia jak juz dostana kase... przeciez to nie zadna kara.. nie wierze ze tak swietnie płaciłyscie, jak twoja matka ma takie problemy z praca w kółko... o lokatora jest coraz trudniej i jak ktos płaci to im sie nie wymawia z reguły

Gość gość
jak laska ma ledwo 18 lat, nie ma pewnie nawet szkoły sredniej, to bez przesady, tak łatwo pracy nei znajdzie, teraz we warszawie juz ciezko z praca podobno, szkoda ze taka rodzina cała co nie pomoze nic, ale nie mozna byc roszczeniowym i mieszkac za darmo "bo się nalezy"

Gość wifigdańsk
gość wifigańsk- na takie oferty z gumtree sie zgłasza po 200 osób, wiec akurat jej piszesz nie za madrze, wg mnie juz lepiej samemu dac ogłoszenie ale ja jej nie proponowałam zadnych ogłoszen tylko wizytę w Cik-to o czym piszesz to proponował jakiś "gosć".

Gość wifigdańsk
po prostu pierwszy raz zdarza się, że nie mogę zareagować tak jak zwykle i musiałam to z siebie otrząsnąć. a jak zwykle reagowalas?

Gość viceklita
bez przesady , na każdej szybie w restauracji albo pizzerii , kafejce , kawiarni są przyklejone ogłoszenia, zatrudnię kelnerkę natychmiast , restauratorzy aż piszczą za młodymi kobietami, teraz jest sezon , kelnerki są natychmiast zatrudniane, mało tego, restauratorzy oferują pokoje dla kelnerek i płacą 2000 zł. na dzień dobry za miesiąc plus napiwki a chętnych brak do pracy a Ksemona oczywiście do pracy zadka nie ruszy bez zgody Mamusi , czeka na zlitowanie i jak Mamusia powie siedź to duupy nie ruszy !

Gość gość
viceklita- to ja nie wiem gdzie ty mieszkasz i gdzie pracujesz, pewnie masz pojecie równe zeru o tym i sadzisz tylko ze jest ogłoszenie to znaczy ze łatwo znalezc prace, a nie wiesz jaka masa ludzi aplikuje na te ogłoszenia.. ja przez rok próbowałam znalezc prace przy sprzataniu albo opiece nad dzickiem, i nie udało mi się, dawałam w kółko ogłoszenia, mam studia skończone... kazdy co szuka ludzi do pracy pisze, ze mu sie zgłasza po 200 chetnych, a wiekszosc znajduja ja po znajomosci, nawet te sprzatanie

Gość gość
niedawno jakis gosc pisał na kafe ze szukał do pracy na tasmie we Warszawie, za 8 zł na h, i miał 300 chetnych

Gość wifigdańsk
jesli umowa byla podpisana z osoba niebędącą wlascicielem mieszkania to jest to nielegalne i obie strony moga za to beknąć! wystarczy ze wlasciciel wezwie policję -jestescie obie dorosłe-nie ma dzieci małoletnich zeby nie mozna było wyrzucic dzikich lokatorów.a policja jak przyjedzie to o wszystko magluje.jesli nie macie umowy na wrzesien to nie macie prawa siedziec na siłę,jesli wlasciciel sobie tego nie zyczy.widocznie zalegaliscie z czynszem albo z jakiejs innej przyczyny wlasciciel nie chce juz wam dalej wynajmowac,bo mieszkania się tak ot nie sprzedaje w parę dni.zresztą jakim cudem miałby wlasciciel sprzedac mieszkanie na ślepo-przeciez najpierw przychodzą zainteresowani obejrzec dom itd.a skad wy wogole macie kasę na wynajem skoro zyjecie z zasiłków? bo to zaislki sa wypłacane ok.25. kazdego miesiąca. mnie rowniez zastanawia - gdzie wy się podziewałyscie przez całe zycie-nie mając własnego domu.a babci,dalszej rodziny nie macie?chyba mialas jakis dom rodzinny,czy od urodzenia bezdomna?

Gość gość
pewnie jest z patologicznej rodziny, zwykle to sa całe rodziny takie, jakies pewnie alkoholowe, itp

Gość gość
Autorko, podaj kontakt.

Gość wifigdańsk
Dziecku się pewnie nudziło i dlatego wymyślała takie historie.