Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucają mnie i moją matkę na bruk

Polecane posty

Gość wifigdańsk
29.08.13 [zgłoś do usunięcia] wifigdańsk Dziecku się pewnie nudziło i dlatego wymyślała takie historie. ej mogłabyś/mógłbyś nie zabierac mi mojego nicka? ;)

Gość gość
Ciekawe że przyjaciółeczka pijaczka Violetty Villas siedzi sobie bezprawnie w jej domu i jakoś nikt jej stamtąd nie wyrzucił :D

Gość gość
Wy chyba z księżyca spadliście. Teraz wszędzie zatrudniają na umowy śmieciowe i szukają studentek albo niepełnosprawnych żeby nie płacić ZUSu. Mój brat w ciągu 2 lat pracował w 4 różnych miejscach. Umowa zlecenie na 3 mies,robią nadzieje że niby przedłużą a potem i tak kop w d*pe. Dziewczyno są domy dla takich jak wy. Popytajcie w MOPSie, na pewno coś wam znajdą. Moja siostra bardzo długo szukała mieszkania,2 miesiące intensywnie. Dopiero teraz znalazła tanio 270 zł czynsz + prąd (bez kaucji). A tak to były oferty po 1200 zł + kaucje. No gdzie tam takie ceny! Ci właściciele poupadali na głowy. Moja siostra pracuje po 9h od pon-sob i zarabia 850 zł :( Przestańcie autorke tak dołować i jak ktoś ma możliwość to niech pomoże. Źle wypowiadają się pewnie takie same kwoki co tamci pewnie liczą na kokosy od wynajmowanych mieszkań i tak jadą po autorce. Nigdy nikomu źle nie życzyłam ale wam wyjątkowo życze abyście stracili prace,zdychali z głodu i wylądowali na bruku!!!

Gość gość
uważaj na karmę , pewnie autorka tak błysnęła

Gość gość
czlowiek ktory zaznal biedy nigdy takiej osobie nie bedzie zle zyczyl., wyzywaja od patologii jakby byli sami swieci,nie widza co maja sami za uszami,,ten co spi na kasie nie bedzie wspolczul osobie w potrzebie ale w zycie rzadzi sie prawem energii zatem wyzwiska ublizanie tym ktorym sie gorzej powodzi,wroci do was z nawiazka sami bedziecie w takiej sytuacjii jak osoby ktore od was zaznaly krzywdy,,,jesli nie wy to wasze dzieci

Gość gość
wymyśliłaś coś?

Gość gość
Przyjacioleczka violetty villas mieszka tam bo dom zostal jej przepisany.orzeciez syna wydziedziczyla a tej kobiecie wszystko zapisala. Jezeli chcesz,to przez miesiac moge ciebie z mama zakwaterowac.mam 2letniego synka do ktorego poszukuje niani.