Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ranionaa

moj chlopak pomocy kobietki

Polecane posty

Gość ranionaa

mój chłopak ma dziecko z p***b** byłą dziewczyną.. wyciąga od niego ciągle kase a po drugie nie chce dawać mu dziecka!! jest strasznie głupia.. zamiast iść jak normalna mama do sklepu i kupić dziecku ubrania to ona wysyła mu przez internet ciuchy meble itp.. i skąd ma na to brać?!! jest strasznie nachalna i wpieprza się we wszystko.. wiecznie ma pretensje do niego.. a ON nie umie się jej postawić robi z niego barana!!! a on na to nic!!! jak mu nie daje dziecka to wyżywa się na mnie jest mi strasznie wtedy smutno nie wiem co robić a to przecież nie moja wina :( raz jak dziecko chłopaka było u nas to była powiedziała do dziecka przez telefon że mam zamknąć dziub!! powiedziałam o tym chłopakowi że ma coś z tym zrobić to powiedział że mam zamknąć ryj oooo :( to smutne.. nie wiem co robić jestem do nich przyzwyczajona ale on traktuje mnie jak ''psa'' :( i nie umie sie tamtej krowie postawić pomocy!!! nie wiem co już mam robić :( i wkurza mnie to wieczne jeżdżenie po dziecko i kłótnie ich.... nie wiem czy dam radę wyjść za niego bo wiem że tamta krowa będzie zawsze w naszym życiu :( to nawet nie do opisania jaka ona jest nienormalna :( zabiera dziecku ojca to smutne :(

Gość gość gość
Nigdy w życiu nie była bym z kimś kto mówił by do mnie "zamknij ryj" a ta sytuacja z byłą to swoją drogą, jaki facet taka była...

Gość gość
prowo. nie reagujcie.