Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princessax

Co on od niej chce CZY JEST MI NIE WIERNY

Polecane posty

Gość princessax

Mój narzeczony zapomnial się wylogować z facebooka a ja mu nie ufam i wiem że nie powinnam ale przeczytałam jego wiadomości. Pisał że swoją byłą o tym że bardzo chce się z nią spotkać. A gdy ona spytała po co, to on jej na to, że bardzo chce ją zobaczyć. I tak ją cały czas namawiał, prawie błagał. Co o tym myślicie ? :/ Dodam że on jest bardzo o mnie zazdrosny i nie pozwala z żadnym chłopakiem pisać. Może on mi tak nie ufa bo mierzy wszystkich swoją miarką?

Gość gość
skoro jest o Ciebie zazdrosny, sam nie powinien się umawiać z byłą, ale każdy człowiek jest ciekawy co słychać u byłych partnerów , może stąd ta chęć spotkania. Nie musi od razu oznaczać, że chce Cię z nią zdradzić.

Ale on mnie oklamal bo powiedział że jej nienawidzi w dodatku on z nią pisał kiedyś i powiedział że z nim zerwalam a to nie prawda. To było w wigilię. Pamiętam że chciałam z nim iść na pasterkę a on powiedział że mu się nie chce. A gdy przeczytałam tą wiadomość z 24 grudnia to on ją prosił żeby ona z nim poszła. A niby mu się nie chciało a z nią chciał

Gość gość
JEGO ZAPYTAJ JEGO i tak ci sklamie, ale ....

Gość gość
Zapytaj go wprost...Ja kiedyś przeczytałam wiadomości mojego faceta z gg, cos podobnego do wiadomości Twojego faceta. Nie ma innej rady, bo inaczej się nie przyzna. Lub...nie daj nic po sobie poznać i ,sledź go dalej. Ja znam np. hasło do maila mojego faceta i wiem co naprawdę myśli i pisze do swoich przyjaciółek

Gość gość
dziwna z ciebie kobita :)

Gość gość
Ja uważam że to jest oczywiste, robi ją w huja że hej

Gość gość
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a ja zrobiłabym tak,ze powiedziałabym o tym od razu i wiesz co powiedziałabym mu JA albo ONA bo nie życzysz sobie takich sytuacji.jak on by się czuł jak ty byś chciała spotkać się z byłym ex?A i może dajcie trochę sobie czasu niech ułoży swoje myśli i która dla niego jest ważna TY czy ta ex.Lepiej teraz to zacząć niż ochajtasz się z nim i będzie cie w h..ja robić.nie ma na co czekać wal prosto z mostu,a jeżeli wybierze tamta to szczerze nie kocha ciebie,a ty ułożysz sobie życie z kimś kto będzie pewny Ciebie,bo chyba nie chcesz żyć całe życie z myslami czy cie zdradza czy nie,co nie?

Gość gość
Z tym wybieraniem to nie tak do końca.. Zawsze może uznać "wybieram ciebie", ona mu uwierzy i się rozraduje, a on nadal bedzie próbował spotykac się z ex. Tym razem będzie bardziej uważał. Ot. co.

Gość gość
Wedlug mnie on juz wybral - swoja byla-sama widzisz ze mysli o niej,chce sie spotkac,nigdy o niej zapomnial. A ze nie moze z nia byc to ciagnie zwiazek z Toba bo zawsze ma darmowy sex itp. Smutne ale niestety prawdziwe.

Gość gość
będą z Tobą myślał o innej... facet ma klepki w głowie źle poukładane. coś jest z nim nie tak!