Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamdoscludzi

Czy calowanie z nowo poznaną osoba jest bardzo zle

Polecane posty

Gość mamdoscludzi

Taka sytuacja zdarzyła mi się 2 razy na imprezach. Pierwszy raz z o 2 lata starszym chłopakiem, gadaliśmy, tańczyliśmy, ogólnie było fajnie i on raz mnie wziął na ręce i zaczął całować. I w ten dzień właśnie go poznałam, ale później pisaliśmy i rozmawialiśmy też na trzeźwo, więc nie było takiej głupiej sytuacji ani nic. Drugi raz zdarzył mi się wczoraj. Byłam po %. I też go poznałam wczoraj dopiero. Fajnie nam się gadało i byliśmy tak z tyłu imprezy, że nie tak przy ludziach. Obok była chyba trójka znajomych i on mnie przyciągnął do siebie i na kolana wziął. Gadaliśmy z tamtymi, a ten mnie tak podcałowywał w policzki i w końcu pocałowaliśmy się i jeszcze parę razy. I teraz się dowiedziała, że parę osób coś o mnie wczoraj gadało, że oni by tak nie mogli. Kolega powiedział, że nikt nie wyzywał mnie od dzi*wek czy szm*at, ale nie wiem czy to prawda, czy po prostu nie chciał, żebym źle się czuła. Wy uważacie, że to takie złe??

Gość mamdoscludzi
A no i jeszcze jest taka plota, no nie plota, ale kumpel tak śmieje, żebym się w końcu zdecydowałą, którego chce bo, że tylu mam tych chłopaków. A chodzi o to, że nawet sporo osób do mnie zarywa, ja tego nie odwzajemniam, ale oni są czasem dość nachalni i to widać. No i parę osób to usłyszało i wydaje im się, że się przelizałam z nimi wszystkimi czy nawet może coś wiecej...

Gość mamdoscludzi
A i uprzedzając wszelkie pytania Nie robiłam tego jakoś na widoku, przy wszystkich i nie było to "lizanie", nie rzucaliśmy się na siebie jak dzikie zwierzęta..

Gość gość
jeśli jesteś szmatą to tak ci zostanie,dla mnie całowanie jest jak seks,więc gratuluję zabaw z kim popadnie

Gość aron
Najwidoczniej jesteś dla chłopaków bardzo atrakcyjną dziewczyną,a ploty rozsiewają ci którzy by chcieli a niewiedzą jak.W końcu po to się chodzi na impry,żeby poznać kogoś fajnego i świetnie się bawić.

Gość EverybodyNeedsSomebody
hahaha to co kolega ci mowil to zadne ploty. nie dziwie sie ze tak o tobie mowia i nie powinno dziwic tez ciebie to ze taka masz opinie bo to co robisz swietnie pokazuje jaka jestes - byle gdzie byle z kim byle sie przelizac z facetem. zalosne

Gość EverybodyNeedsSomebody
hahaha to co kolega ci mowil to zadne ploty. nie dziwie sie ze tak o tobie mowia i nie powinno dziwic tez ciebie to ze taka masz opinie bo to co robisz swietnie pokazuje jaka jestes - byle gdzie byle z kim byle sie przelizac z facetem. zalosne

Gość gość
Też dwa razy mi sie zdarzyło ale nie tak całkiem z nowo poznamym tylko na pierwszym spotkaniu. Wcześniej pisaliśmy, gadalismy przez tel itd. Z pierwszym byłam prawie dwa lata. Z drugim jestem teraz też już prawie dwa lata.;D