Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem gościem

Podrzucone chorowite kociaki

Polecane posty

Gość jestem gościem

Witajcie. Jakieś 2 miesiące temu podrzucono mi kocięta (miesięczne niestety), dla dwóch znalazłam nowy dom, a resztą zaopiekowałam się ja. Parę tygodni później, przypałętała się ich matka (przychodziła je karmić - nikt z sąsiadów się do nie nie przyznawał aż i ona została u mnie na stałe). jeździłam z nimi do weterynarza na odrobaczenie, na sprawdzanie stanu zdrowia, dostałam instrukcje jak i czym je karmić i wszystko było super! Do czasu, gdy dwa z nich zaczęły mi się odwadniać, nie chciały, nie chcą pic wody. Z jednym musiałam jeździć pod kroplówkę. Na umór sie do mnie przytulają, nic a nic ich nie interesuje, żadna zabawa, nawet nie spojrzą w kierunku kulającej się piłeczki czy czegokolwiek.Dużo śpią. Prawie 3 miesięczne kociaki. Wiem, że są słabe, nie oczekuję że będą biegały za sznurkiem, ale one nawet nie spojrzą w kierunku poruszanego przedmiotu. To nie jest normalne zachowanie kociaka. Stoję na tym że muszę wmuszać im butelką wodę. Sam wet nie wie co im jest. Czy ktoś z was miał podobny problem z kotkiem? Nie chciał pic, miał mały apetyt, biegunkę, był osowiały, smutny i do tego nie mogąye wydobyć dźwięku?

Gość gość
robaki, kleszcz lub jakaś choroba.

Gość jestem gościem
Były na odrobaczaniu już drugi raz, kleszczy nie miały. Możliwe, że jakaś choroba, tylko jaka? Szperając w necie mogą mieć każdą. Niestety...

Gość nie wiem cóż to
może to panleukopenia,

Gość ppooooppp
szkoda kociaków, trzymam kciuki aby wyzdrowiały