Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna matka 28

kiedy w końcu doczekam sie na miłość

Polecane posty

Gość samotna matka 28

:(:( Tak mi dzis smutno weszlam tu, potrzebuje wsparcia, szczerych wypowiedzi. Dziekuje wam, jak temacie, czy mam byc dalej sama? Czy powinnam pogodzic sie z samotnościa? jestem od ponad dwóch lat sama. Dziele zycie pomiedzy pracę i dom. Mam znajomych ale nikt nie chce ze mna sie zaprzyjaźnić. Akceptuje ten stan ale czasem przychodzą chwilę że jest mi tak smutno. Jestem młoda, podobno atrakcyjna, a jednak nie mogę spotkać faceta. Wszystko zaczyna mnie przerastać. Moge dalej tak żyć, ale nie wiem czy rezygnując z prawa do miłości, czasem nie omijam czegoś ważnego w życiu. Pomozcie mi znaleźć siłę żebym sie nie poddała. :(

Gość gość
mam propozycje napij sie wodki ze spirytusu przepalanego na karmelu i nie p*****l

Gość samotna matka 28
sama nie pije. Kobieta ktora kazdy wieczor spedza samotnie, wie ze wtedy pic alkoholu nie mozna, bo latwo stracic kontrolę

Gość gość
Ja mam 34 lata, jestem po rozwodzie, ale nie mam dziecka. Tez jest totalna lipa jeśli chodzi o facetów. Ale trzeba być cierpliwym, myślę, że poznasz jeszcze kogoś. jesteś naprawdę młodą osobą, na razie zyj dla siebie i dziecka i dbaj o siebie

Gość gość
I mnie też smutno, niestety, znam ten stan...Próbuje cos robić, iść do kina czasem, połazić po okolicy z psem, pójść na zakupy, wyskoczyć na kawę z koeżanką. Nigdy nie byłam jakoś super towarzyska, raczej nie mam przyjaciół, ale wiem że musze się otworzyć, bo to jedyna szansa aby nie ześwirować brzydko mówiąc...

Gość samotna matka 28
czyli liczyc na to ze samo przyjdzie? Bo juz sama nie wiem czy cos działać w tej dziedzinie, czy czekać. Wolę to drugie, tylko kto mi zagwarantuje ze to samo przyjdzie. Chcialabym wrocic z pracy, mow w spokoju zając sie dzieckiem, potem wieczorem oddac sie jakiejs relaksujacej czynnosci, a nie rozmyslaniom, dlaczego i co zrobilam zle. Chcialabym wyluzowac, spokojnie porobic cos, poczytac, poogladac cos w TV i wiedziec ze z moim zyciem jest wszstko OK, a milosc czy tez facet - przyjdzie samo.

Gość gość
ja też jestem sam ale nie samotny lubie być sam. źle nie wyglądam, kasę też mam ma wyjazdy po świecie poprostu nie chcę się z nikim wiązać, jak mi się znudzi tu gdzie mieszkam jadę do drugiego mieszkania nad atlantykiem. a jak mi się tam zmudzi jade do trzeciego mieszkania w toskanii. jestem bardzo z życia zadowolony. Piszesz że atrakcyjna dziewczyna jesteś dlaczego nie otworzysz się na świat, no tak tylko że odrazu zlecą się sami erotomani i przygłupy .... czasami dziwny jest ten świat

Gość gość
madra wypowiedz powyzej

Gość samotna matka 28
"poszukaj samotnego ojca" - nie ma takich

Gość gość
Nie mam kryształowej kuli... Może spotkasz kogoś jutro, może za rok a może nigdy? Pomóż sobie - wychodź, zapisz się na jakiś kurs, znajdź pasję i się jej poświęcaj - a może kiedyś kiedy będziesz robić zdjęcie ktoś podejdzie i zagadnie? Daj sobie szansę! Kursując praca-dom-praca, wychodząc sporadycznie ograniczasz swoje szanse poznania kogoś.

Gość samotna matka 28
dlaczego nie ciągnie mnie w świat. Moje miejsce jest tu, bo mam tu dziecko, pracę. Nie narzekam że moje życie jest nudne. Chciałabym tylko mieć powody ku temu zeby uwierzyc ze mnie jeszcze spotka miłość

Gość gość
młoda jesteś jeszcze wszystko przed tobą, masz przecież wielką miłość - dziecko

Gość samotna matka 28
uwazasz ze powinnam zająć się czymś, znaleźć pasję po to żeby czyms sie zająć, czy mieć okazję do spotkania nowych znajomych? Nie bardzo mam na to czas, ale pomyslę o tym. Czyli czekać? Potrzebuje spokoju, wiary w to że we wlasciwym momencie milosc sama sie odnajdzie. Jak narazie odnoszę same porażki.. Wszyscy sie dziwią że jestem sama... A w mojej sytuacji to naprawdę trudne

Gość uxju
Myślę, że powinnaś skupić się na sobie, swoich celach i marzeniach. Spełniaj się zawodowo, zajmij się ciekawymi rzeczami, bo wtedy miłość sama się znajdzie :)

Gość samotna matka 28
robie to od dwoch lat, staram sie jak cholera, a coraz wieksza pustka mnie ogarnia

Gość uxju
jak myslisz, dlaczego znajomi sie chca sie z Toba zaprzyjaznic ? moze ciagle sie nad soba uzalasz w ich towarzystwie ?

Gość samotna matka 28
bo kazdy ma swoje zycie prywatne i problemy, nie jestesmy dziecmi, nie da sie juz raczej nawiazac przyjazni.. za pozno

Gość uxju
moze byc poznala fajnych ludzi na kursach itp? a w przedszkolu/szkole dziecka? czesto poznaje sie innych rodzicow :)

Gość samotnybardzo
a ja jestem sam mam 34 lata nie mam dzieci i tez myślę czy kiedyś znajdę tą druga połówkę

Gość gość
a wlasciwie to do czego ci facet potrzebny ? Zobacz jest tylu prawikow i nie maja brania, to samo spokojni, niewysocy, biedni tez wiecznie samotni ?

Gość gość
"Milosc u kobiety wyzwala sie na widok bardzo wysokiego i dobrze zbudowanego bruneta o ciemnych oczach. Wtedy to jest to cos, co sprawia,ze sa motylki i jestem natychmiast gotowa do kopulacji" Kiedys po pijaku kolezanka wyjechala mi z takim tekstem. Moze tego wlasnie szukasz i dlatego sa trudnosci i jeszcze dziecko w tle ?

a czemu sądzisz, że się doczekasz? jest masa wolnych, atrakcyjnych, bezdzietnych kobiet bez zobowiązań. poszukaj sobie rozwodnika/wdowca z dzieckiem, wtedy będziesz miała szansę, że go przy sobie zatrzymasz. | nie piszę tego złośliwie, po prostu takie są realia 🖐️

Gość samotna matka 28
hmmm.. raczej wybredna nie jestem

Gość samotna matka 28
Alicja - wdowcow jest bardzo malo, chetnie bym sie zwiazala z kims takim. A rozwodnikow nie wykluczam, tylko ze oni czesto chca tylko seksu bez zobowiazan A dlaczego wy wszyscy uwazacie nas za gorszy sort:( Nie rozumiecie ze kazdemu sie moze nie udać:(

Gość gość
Z moich obserwacji wynika jasno, iz samotne matki maja branie u gosci spokojnych, stabilnych, ulozonych. Czyli u tych ktorzy brania nie maja. Biorac to na logike to same plusy dla ciebie. Tylko jest jedno ale. Twoj organizm w kontakcie z samcem ktory jest nizej, czyli beta. Nie bedzie produkowal substancji odpowiedzialnych za uczucie milosci.

Gość samotna matka 28
pokaz mi tych facetow, dla mnie nie ma nizszy sort, brak jest wolnych mezczyzn, a nawet jesli sa to jakos ich nie spotykam i ich zainteresowania moja osoba

Gość gość
a dziecko duze? Boy albo girl?

Gość samotna matka 28
chlopiec 5 lat.