Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dbacie o włosy

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś sposoby na szybszy porost włosów co wg Was jest najlepsze

Gość gość
jest tam kto ?

Gość Sandra 13 lat
To zależy w jakim jesteś wieku. Ja o włosy jakoś szczególnie nie dbam. Włosy mam długie. Myję je co dwa dni używam odżywki oczywiście po myciu włosy jest lepiej wysuszyć bo wtedy są bardziej puszyste i gęste. Nie lubię nosić włosów rozpuszczonych więc zazwyczaj robię sobie koka lub po prostu kucyka. A jeżeli szukasz czegoś na porost włosów myślę że powinnaś poszukać jakiś specjalnych szamponów czy odżywek w aptece.

Używam szamponu dla dzieci, maski Biovax, olejki: Babydream plus rycynowy albo arganowy, czasem samą naftę przed myciem, maseczka z żółtka, nafty i rycyny. aktualnie borykam się z wypadaniem włosów, więc nie stosuję takiej urozmaiconej pielęgnacji, bo to za bardzo by je obciążyło, a wyłysieć nie chcę. Muszę zwalczyć to od środka, bo to wina hormonów niestety. Nawet kozieradka nie pomogła.

Ja piję napar z ziela pokrzywy i skrzypu. fakt że działa po długim czasie, ale działa. Zaczełam pić gdzieś w zimie, a że włosy mi urosły zauważyłam w czerwcu, ale urosły sporo, polecam. Ja piłam szklankę co kilka dni, powinno się pić szklankę codziennie ale zapominałam. Stosowa,łam też olej rycynowy, kropelkę do szamponu podczas mycia głowy, ale już tego nie robię.

Gość gość
Dziekuje za porady , ale ja nie mogę pić zadnych ziól że wzgledu na zdrowie i leki które przyjmuje

Gość pprawiczek
na porost włosów najlepszy olejek rycynowy z żółtkiem jaja+ miłorząb japoński

Gość gość
Dzieki za namiary na bloga :)

Gość gosienka88
Ja kupuję dużo produktów do stylizacji włosów, czasem też odżywki. Zaopatruję się na https://kontigo.com.pl/wlosy.html, każdy znajdzie coś dla siebie, fajne promocje, warto odwiedzić.