Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała1992ska

seks oralny a wyzwisko w czasie kłótni

Polecane posty

Gość mała1992ska

Hej. Z moim chłopakiem spróbowalismy seksu oralnego już dawno. Ale jakiś czas temu podczas kłótni wyzwał mnie od obciągary, bardzo mnie to zabolało,on natomiast chce nadal to robić, ja nie chce i zle się czuje po tym wyzwisku.

Gość gość
w zyciu bym wiecej tego nie zrobila!

Gość mała1992ska
Też właśnie już nie robię a on pyta czy zrobię ja mówię mu ze nie i zle się czuje ciągle bo pamiętam to jak mnie wtedy wyzwał

Gość gość
Ojj, w życiu już bym mu nie zrobiła! Powiedziałabym, że skoro czynność ta jest dla niego czymś, co kojarzy się z obrażaniem kogoś i obelgami, to po moim trupie!

Gość mała1992ska
Macie rację. A jak on pyta to po prostu zle się czuje..

Gość gość
Ale nie udawaj że źle się czujesz tylko powiedz mu o co chodzi. Powiedz że więcej nie zamierzasz mu tego robić bo wyzwał Cie od obciągar. Nie może być tak że najpierw czegoś pragnie a potem w kłótni pewna intymność staje się bronią do skrzywdzenia drugiej osoby. Najwidoczniej nie dorósł ani do seksu ani do życia w związku. Ja też bym mu więcej tego nie zrobiła. Ten człowiek naruszył zaufanie. Skąd możesz wiedzieć czy w kolejnej kłótni nie wypomni Ci czegoś innego?

Gość mała1992ska
Macie rację.

Gość uxju
co za ch** ! rzucić w cholerę!

Gość gość
niestety, juz teraz bedac z nim sie nie szanujesz, bedzie tylko gorzej

Gość gość
a obciagajcie dalej i lizcie doopy swoim misiom,wkladajcie palca w tyleczek to zobaczycie jaki to wam szacunek okaza.

Gość gość
Dokładnie szkoda czasu dla takiego człowieka. Znajdź sobie kogoś kto Cie będzie szanował.

Gość gość
No to pokazał, za kogo cię ma. Zastanów się nad nim... I absolutnie nie ulegaj więcej jego prośbom o oralny. Powiedz mu wprost o co chodzi.

Gość gość
no fiutki sa naprawde bardzo ladne najlepiej bez polyku

Gość gość
To że się nie szanujesz będąc z nim to prawda. Facet potraktował cie jak szmatę. Skoro tak powiedział, to widocznie gdzieś tam w głębi tak o tobie myśli. Zastanów sie nad tym.

Gość gość
nawet gdybym baaaaaaaaardzo kochala odmawialam bym seksu zupelnei i zadala PORZADNYCH przerosin, nie daj sie wkrecic w poczczucie winy!!!

Gość gość
Ty jemu obciagalas a czy on tobie robil minetke? Jezeli nie to musi ci najpierw lizac a potem zobaczysz. Jezli lizal to ty jestes obciagara a on p**dolizd i po bolu. Najlepiej to namow go na tzw "Golden shower". Napalony jest to powiedz ze mu zrobisz o co prosi ale najpierw chcesz sprobowac sikania jemu do ust. Najlepiej jednak byloby seksu do klotni nie mieszac bo to nie smaczne.

Gość gość
Jak jeszcze raz tak sie zachowa to mu powiedz ze ma przedwczesny wytrysk i malego kutasa. Nie ma na to silnych!

Gość gość
Moja kolezanka jak powiedziala bratu ze jej chlopak zle sie zachowal to mu wybil zab trzonowy. Jak nie masz brata to powiedz kuzynom. Jak bedzie jadl jedzenie przez slomke przez miesiac to zrozumie. A jak nie wstawi sztucznych to on bedzie mogl obciagac, bo bez zebow jest milo dla ciagnacego.

Gość gość
NIE ZADAWAJ SIE Z GNIDA WIECEJ. To jest scierwo a nie chlopak. Powinnas mu genitalia na olejno pomalowac.

Gość gość
a nie było porządnych mężczyzn o okolicy gdy go wybierałaś?

Gość gość
Gosciu od golden showera-dobre,dobre.....zobacz jak On się poczuje po takiej propozycji.....jeśli go kochasz a chyba tak to musisz się wyleczyc z tego urazu i czy wogóle sprawia Ci przyjemnośc taka zabawa...kobieta powinna się podniecac bedąc ze swoim facetem,nawet przy lodzie...dla mnie jest to zawsze wstep,oralny wzajemnie sobie sprawiamy przyjemnosc ale nigdy nie traktuj tego jako jego widzi mi sie....w przeciwnym wypadku staniesz się za jakiś czas tym kim Cię nazwał.....szacunek kochana do siebie trzeba mnieć.....

Gość gość
'Jak jeszcze raz tak sie zachowa to mu powiedz ze ma przedwczesny wytrysk i malego kutasa. Nie ma na to silnych!' Cos w tym jest. Albo ze jest impotentem. Wykastrujesz go psychicznie na jakis czas.

Gość gość
Dlaczego nie chcecie związać się z kochającym porządny mężczyzną?

Gość pieprzysz jak potłuczona
Rozumiem, że źle się czujesz po tym wyzwisku. Nie rozumiem dlaczego czekasz jeszcze na następne. Nie będziesz mu obciągać bo nazwał cię obciągarą. Ale doopy dalej mu dajesz. Przecież on jednoznacznie powiedział ci za kogo cię uważa. Fakt, że nie nazwał cię JESZCZE GŁOŚNO "doopodajką" czy "workiem na spermę" niczego nie zmienia. Tym i tylko tym dla niego jesteś. Nie ma co do tego najmniejszej nawet wątpliwości. :(