Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet ciągle gada o innych babach

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku z facetem, który codziennie pie***y o innych laskach, w kółko tylko słyszę, ze widział na mieście taka a taką fajną, w sklepie to jeszcze taka, a potem w autobusie jeszcze jakaś do niego zarywała. Jednym słowem gada ze mną o laskach, jakbym była jego kolegą. Ja nie mam pretnesji, ze on sie za jakąś obejrzy na ulicy, bo ja też oglądam się za fajnymi facetami, ale bez przesady, on mi złośliwie i na złość mówi o tych laskach, z premedytacją! Nie chodzi o to, ze wodzi oczami za jakąś, kiedy razem wychodzimy, on po prostu ciągle o nich napiep**a! Jeszcze do tego pokazuje mi zdjecia kobiet, które mu się podobają w internecie :O Bardzo źle siez tym czuję i nie wiem co zrobić z tym w sumie. Jak sie zachować, jak zyć z takim kolesiem?

Gość gość
idiota, wspolczuje

Gość gość
usadz go na d***e w kuchni zastaw drzwi wlasnym krzeslem zlap go za brode i zapytaj czego mu w tobie brakuje :classic_cool:

Gość gość
Zapomniałam napisać, że oczywisćie mówiłam mu, ze coś takiego mi nie pasuje i jest mi przykro, kiedy gada o innych kobietach. Prosiłam, żeby takie tematy zatrzymywał dla kolegów. No ale to nie działa, może na dzień dwa, a potem od nowa ciaglę wysłuc***e, jakie to on laski fajne nie widział :O A już najbardziej mnie boli, kiedy przesyła mi zdjecia tych kobiet z internetu, wtedy to czuję sie jak śmieć :O Nie wiem, po co to robi, ale wiem, ze robi to złośliwie i jest wredny.