Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hornisko

hmm suka

Polecane posty

Gość hornisko

dlaczego jest tak mało uległych..prawdziwie uległych kobiet??? uległych z pasji...z chwil odczuwania bycia poniżej gdy drzwi sa zamknięte... mało ich tutaj w kuj-pom... GDZIE JESTEŚCIE??!! nie ważne baciki i kneble....mam gdzies opcje fizyczną...uległość to forma odczuwania, bytu i smaku ... i dominacja która poszerza horyzonty świadomości... ech.. GDZIE JESTEŚCIE??

Gość hornisko
marzenia..marzeniami...ale przecież kiedyś one sie spełniaja..;) poczekam....i si doczekam.. moze...

Gość Francesco De Luca
francesco-deluca@wp.pl czy ty myslisz ze czekajac sama ci taka wpadnie?? BLAD! To facet ma moc sprawdcza aby zrobic z kobiety ulegla suke To ty musisz swoja kobiete pchnac w tym kierunku. Sprawic by poczula sie wyjatkowo moc sprawiac ci przyjemnosc. jaki naiwny jestes ze myslisz ze znajdziesz juz taka ulepiona przez innego faceta suke i ona przy tobie pokaze jaka naprawde jest? A moze w swej naiwnosci myslisz ze takie sie rodza? smiale otwarte ktore ci powiedza i pokaza ze sa ulegla suka? Musisz prowadzic ja malymi kroczkami, ale dajac jej cos za czym bedzie tesknic, czym sie uzalezni. Wtedy bedziesz mial co chcesz. Oczywiscie moze to troche trwac, zalezy od kobiety. Ale to ty decydujesz jaka jest twoja kobieta, to ty tworzysz dla niej swiat! Widze ze tego nie wiesz, nie potrafisz, wiec bedziesz zyl marzeniami baardzo dlugo.

Gość antonin
Francesco, dokladnie to samo zroblem z moja. Na poczatku byla szara myszka, a teraz jest wyuadana suka, wszystkie dziury w ofercie, seks jak w p***o :-)

Gość tango3
Francesco.... "ulepiona przez innego faceta ?????" Czy myślisz,że kobieta jest bezwolnym zwierzątkiem czekającym na kogoś,kto ją "uformuje" według własnych potrzeb? Większość z nas ma świadomość własnej kobiecości i korzysta z niej w myśl zasady: Kuchta w kuchni,dama w salonie i d****a w łóżku.... Przecież tego właśnie chcecie....

Gość JOLAO4
poczytaj ,,przemoc w sexie''moj temat ja tak uwielbiam

ale banialuki .... ty tworzysz twoja kobiete :D:D :D .... przemowil sam pan bog ;)

Gość gość
uwielbiam byc suka, lubie kleczec przed moim facetem, ktory r u cha mnie w usta ostro, a potem kaze zlizywac sperme z podlogi, lubie jak bawi sie moim analem do granic mozliwosci :)

Gość gość
A ja wolę być ostro tresowanym psem przez doświadczoną treserkę :)))

Gość Francesco de Luca
francesco-deluca@wp.pl tango3 ulepiona, chodzilo mi tylko o zachowania sexualne przeciez to facet otwiera niedoswiadczonej kobiecie droge do sexu to on pokazuje zachowania poprzez swoje pomysly i to ze akceptuje ewentualne pomysly partnerki wiec ona to przyjmuje jako norme i cos akceptowalnego kobieta przeciez cale swoje doswiadczeine sexualne buduje z facetem, jesli ten jest ciota, to ona bedzie niespelniona szara myszka jesli jest bezwstydnym napalonym ogierem i zapewni jej poczucie bezpieczenstwa, ona nie bedzie sie przed nim wstydzic to bedzie za nim podazac w jego fantazjach nie wiem czemu ie na to oburzasz, ale tak przeciez jest :)

Gość Francesco de Luca
moim zdaniem wszystkie kobiety maja w glebi duszy bardzo wyuzdane fantazje, byc moze nawet bardziej perwersyjne niz faceci czesto nie dowie sie o nich nawet maz, bo zona boi sie zlej oceny ale wystarczy to tylko wydobyc, dac poczucie bezpieczenstwa, samamu to odkryc, zeby wyszlo od faceta, zeby kobieta nie musiala sie tego wstydzic

Gość gość
O tak. Wstyd jest złym doradcą, a coś się chce;-)