Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalos

POMOCY Podoba mi sie starsza siostra

Polecane posty

Gość michalos

Nie wiem co robic ! Mam 15 lat , ona tydzien temu skonczyla 18 . Jest piekna ,ideal dziewczyny , szczupla , opalona , ma piekne dlugie nogi i twarz modelki jest tylko jeden problem . JEST MOJA SIOSTRA . Od jakiegos czasu zaczynam interesowac sie moja starsza siostra , pewnego razu jak wrocila do domu (biegala) poszla do lazienki wziasc prysznic , gdy wyszla , ja wszedlem sie wysikac i zobaczylem jej majtki na srodku podlogi , nie wiem czemu ale je podnioslem , byly cale mokre od potu , a ja tak poprostu je powachalem czy nie smierdza , i wtedy sie stalo , ku mojemu zdziwieniu jej majtki nie smierdzialy lecz pachnialy cudownie , nie myslalem o niczym zboczonym i mialem wzwod , tak wzwod z powodu zapachu spoconych majtek . Od tamtej pory mam podejrzenia ze podswiadomie uwazam siostre za obiekt seksulany . I to wszystko przez zapach jej mokrej "c*pki" . Ona nic nie podejrzewa a ja od tamtej pory nalogowo wacham jej bielizne po bieganiu . POMOCY .Podoba mi sie wlasna starsza siostra

Gość michalos
Dodam ze czasami mam ochte uprawiac z nia seks zwlaszcza zaraz po powachaniu jej bielizny

Gość gość
ty jesteś chłopie nienormalny.

Gość michalos
Wlasnie . Im dluzej to bedzie sie ciagnac tym bardziej tak bede uwazal dlatego prosze o pomoc

Gość gość
weź se jakąś dziewczynę zapoznaj.

Gość michalos
Nie za bardzo mieszkam w malym miasteczku , albo sa same zdegenerowane ktore pija i pala w wieku 14 lat albo sa szczury . Moze w tym problem , moja siostra to jedyna ladna i normalna dziewczyna jaka znam wiec ona mnie interesuje

Gość gość
Porozmawiaj z nia szczerze. Moglibyscie sie troche popiescic. Zrobilbys jej minetke a potem zobaczylaby czy ma na cos wiecej ochote. Takie taboo to tylko wymysl spoleczenstw, ktore chca kontrolowac seks. Nie sluchaj ze jestes nienormalny. Do niedawna uwazano gejow za nienormalnych. Kto wie czy za jakis czas seks z kimkolwiek nie bedzie traktowany tak jak dzisiaj chodzenie na basen. Sproboj a jak sie zrazi doc iebie to wowczas nie bedzie rozczarowan. Zaoferuj jej minetke na poczatek, kobiety to bardzo lubia. Tylko badz delikatny i rob to ze smakiem. Wachac majtki to jedna sprawa a lizac c*pke to juz ...

Gość gość
Wtf ? Zgodziala sie na dzis wieczor ! Troche sie wstydze , w koncu to siostra.

Gość gość
Jesli jest pasztetem ktory w wieku 15 lat wazy 100 kg z czego polowa wagi to pryszcze tez by mnie zebralo na wymioty na twoim miejscu. Odwal sie od chlopaka , nie masz go cisnac tylko dac dobra rade

Gość gość
Prowokacja do czego ?

Gość gość
dzieciak tu sobie jaja robi a wy siE OBURZECIE

Gość michalos
Ja se nie robie jaj , ja piedolee . Ludzie ja was prosze o pomoc a wy mowice ze se zarty robie .