Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robotos

granice komplementów co za dużo

Polecane posty

Gość robotos

Poznałem fantastyczna kobietę (inteligencja, mnogośc zainteresowań, refleksyjność, power, uroda no po prostu same zalety) i muszę powiedzieć, że mi mocno imponuje Łapie sie na tym, że prawie jej wiele niewymuszonych komplementów i widać, że jestem pod wrażeniem I teraz czy takie zachowanie nie jest jednak szkodzące? - czy troche nie stawia mnie w niższej pozycji - gościa który myśli, ze nie jest jej wart? Czy jednak kobiety potrzebują takiego autentycznego zachwytu i to je nie zraża?

Gość gość
jak sie jej podobasz i ja krecisz to niewiele jest czynnikow, ktore moga ja zrazic, a juz na pewno nie zrazisz jej tym, o czym piszesz. jakie sa jej zainteresowania?

Gość tinnitus woman
potrzebują, ale przesada zawsze wychodzi na niekorzyść. osłucha się i jej spowszedniejesz. obserwuj ją i komplementuj gdy widzisz, że wyraźnie chce coś pochlebnego usłyszeć.

Gość gość
mów jej dobrze nawet jeśli masz kłamać, mów jej to co chce usłyszeć a będzie twoja. Generalnie by zdobyć kobietę trzeba kłamać.

Gość robotos
no zainteresowania w znaczeniu, że wie rzeczy z różnych dziedzin np. w gadce poruszam jakiś temat, nie jakieś tam babskie, ale np. polityka, teorie społeczne, samochody :) itd.) a ona tak znam to... albo "a tak, robiłam to", "a tak, wiem silnik typu boxer" wtedy ja "no nie masakra" i głowa na stół (zartem oczywiście) to trochę problem, bo ciężko zainponować - w sporcie (czynnym) też jest lepsza - w ogóle jest bardzo kobieca, ale ma sporo męskich zainteresowań, co oczywiście przyciąga facetów jak magnes

Gość gość
hm to ciekawe. mam kolezanke o meskich zainteresowaniach i ma jedynie kolegow, a potem ze mna chce sie umawiac do kina, kiedy ja mam faceta. a myslalam, ze ma konkretne zainteresownaia, a ona ma tylko wiedze, to jednak cos innego. ale te twoje komplementy sa malo wyrafinowane:O "no nie masakra" raczej nie wywrze dobrego wrazenia tak dlugofalowo na inteligentnej kobiecie.

Gość robotos
e tam, takie komplementy też są dobre :) śmiesznie się robi oczywiście wyrafinowane tez są... podałem tylko przykład (zresztą najbardziej wyrafinowany komplement, to taki który w ogóle nie jest odbierany jako komplement, tylko wyraz szczerego uznania) a co do zainteresowań bardziej dogłębnych, to też ma, ale nie będe się rozpisywał o konkretach ps: kolezanka o męskich zainteresowaniach może nie ma wystarczającej urody :)

jak jest inteligentna to potrafi wyczuć że robi na Tobie wrażenie ;) jesli ma do tego wysoką samoocene to makaron na uszy jest tu zbedny w tradycyjnej formie typu "piękna jestes" :P

Gość gość
hihi, mozliwe ;] po ile lat macie?

Gość gość
jesli bedzisz w kolko gadal jakie to ona ma piekne oczy(najbardziej banalny komplement)jaka to ona naj naj naj...to nie wiem,dla mnie komlementy to jak z cukrem,odrobina daje slodycz,nadmiar powoduje mdlosci.dla mnie osobistcie lepszym komplementem jest np.´´dobrze sie czuje w twoim towarzystwie´´niz ´´ale ty masz piekne oczy´´.niestety panowie ida na latwizne i bezmyslnie powtarzaja wyswiechtane frazesy.

Gość robotos
stare konie ja "kawaler" z odzysku ona niby w jakims zwiazku, ale cholera wie ;) jestesmy na stopie kolezenskiej, jeszcze nie randkujemy (ten jej zwiazek mnie nieco odstrasza), nie chce przeszarzowac na razie cierpliwie jestem

Gość gość
No, ale do kina już ją zapraszałeś? Niepotrzebnie :)

Gość stefii
najlpesze komplementy to teksty typu "dobrze sie czuje w twoim towarzystwie" "czuję, że można Ci zaufać" "rzadko mnie ktoś tak dobrze rozumie jak ty" itd.

Gość robotos
a czemu do kina ją zapraszałem?

Gość gość
no, a nie zapraszałeś? jeśli nie, to super :P

Gość robotos
co Ty z tym kinem? o co chodzi?

Gość gość
a jak ona reaguje na te Twoje słowa?

Gość Łona jezd Aniołem
najbardziej spodobala mniem siem ta "refleksyjnosc" tysz to dostrzeglem :D :)