Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Solanka 00

Spotkanie rodzinne u mojego faceta

Polecane posty

Gość Solanka 00

no wiec jestesmy razem ponad 3 lata znam jego najblizsza rodzine, nie czuje potzreby na wiecej, niestety pod koniec wrzesnia organizuja wielkie spotkanie rodzinne wiec bedzie ogromna ilosc osob ktore nie znam, nie chce isc a od jego kuzynki uslyszalam ze to swietna okazja zeby poznac innych i ze jestem tchorzem jak nie przyjde, a od niego ze byloby mu milo gdybym poszla, juz sama nie wiem takie rzeczy to nie dla mnie tymbardziej ze nawet we lasnych spotkaniach rodzinnych nie uczestnicze :X

Gość Solanka 00
up

Gość hermionaona
raz na 3 lata takie spotkanie to chyba nie dużo. Możesz się przemóc i iść

Gość Solanka 00
bylabym pierwszy raz, nie wiem ciezko mi :-/ dzika jestem po prostu :p

Gość gość
powinnaś iść

Gość Solanka 00
wiem ze powinnam ale jestem tylko jego dziewczyna nie narzyczona czy zona wiec chyba nie mam tego w obowiazku?!

Gość sdsdsdsdsd
ja bym nie poszla

Gość Solanka 00
:-/ sama nie wiem co robic

Gość Solanka 00
wiem,ze u nich w domu chodzi się na golasa,nie wiem czy poradzę sobie z tym,bo mam trochę nadwagi i tak od razu na goło to trochę krepujące

Gość Solanka 00
podobno jego ojciec całuje się z nowo poznanymi dziewczynami syna,jak się przygotowac do takiego testu i czy wy całowałybście się ze starym zgredem?

Gość Solanka 00
jego matka z babcia chcą mnie przebadać ginekologicznie:-(

Gość gość
a co na to twój "facet"?

Gość Solanka 00
o matko nie bylo mnie tu jakis czas a tyle podszywow sie pojawilo :o komus sie nudzi! ! ! co na to moj "facet", pwoiedzial ze byloby mu milo gdybym poszla wiec chyba nie ma parcia zebym szla

Gość gość
Po 3 latach związku chyba mogłabyś zrobić tą przyjemność facetowi i z nim iść? Ja po 4 miesiącach zostałam zabrana na komunię, a znałam tylko jego rodziców i brata i jego dziewczynę. A impreza była duża, ale jakoś to przeżyłam. Nie bądź dzikusem.

Gość Solanka 00
no tak 3 lata to niby troche czasu, moze postaram sie przemoc ale i tak pewnie zrezygnuje w ostatniej chwili, problem w tym ze cos ostatnio zaczelo sie psuc u nas i uslyszalam kilka rzeczy, potem on stwierdzil ze nie chce jeszcze robic za duzych krokow bo nie jest mnei pewny (chodzilo o zareczyny), wiec jako neipewna partnerka nie chce sie afiszowac przed rodzina

Gość gość
ja tez nie byłabym pewna faceta, który jest aspołecznym dzikusem i unika jak może mojej rodziny i poznanie nich traktuje jako cierpienie. Nie założyłabym z kimś takim rodziny

Gość Solanka 00
znam jego najblizsze ciotki, wujkow i kuzynow tyle mi starczy do szczescia, rodziny zakladac nie planujemy :p na szczescie

Gość gość
Skoro jest tak jak piszesz to nie idz...Ja bym nie poszla.

Wydaje mi się że Ty widzisz siebie jako centralny punkt tego spotkania :D a tymczasem wszyscy będą zajęci rozmowami, do ciebie będą się odzywać jedynie pobieżnie, wiadomo każdy się przedstawi, trochę pogada///nic strasznego :)

Gość Solanka 00
bo moj facet to stary kawaler (38lat) i jako jedyny nie posiada rodziny, poza tym u nich pierwszy w rodzinie ma Polke za dziewczyne wiec jest to nowosc i juz slyszlam ze sa bardzo ciekawi , wiec chcac nie chcac bede mniej wiecej ty centralnym punktem (moj facet jest Holendrem)

Gość Solanka 00
moze nie ale pojscie na komunie czy urodziny gdzie mam poznac jakichs nowych ludzi z jego rodziny to dla mnie stres i czuje sie dosc nieprzyjemnie mimo iz to sa male dawki a tutaj caly zjazd na raz, moze nie zjedza ale moga przezuc ;)

Gość lilililililil
Jejku, rzeczywiście zachowujesz się jak dzikus. Nie panikuj, bo to nic nadzwyczajnego takie spotkanie. Prawie to samo co wesele. Jesteście razem 3 lata na nie 3 tygodnie zebyś miała takie dylematy. Będzie dobrze.

Gość Solanka 00
sprobuje :p zapodam sobie kielonka i bede sie szczerzyc na lewo i prawo :p

ja to rozumiem bo sama nie cierpie rodzinnych zlotow a co dopiero do obcych:Oidz,jakos przezyjesz.p.s.bedzie gorzej jesli facet jest mega rodzinny i przyszlosci bedzie stale bawic u jego rodzinki albo rodzinka u was:P nie to zebym byla odludkiem ale nie lubie sie zmuszac do spotkan na ktore nie mam ochoty.a szlak by takie spotkania trafil:P

Gość Solanka 00
jest rodzinny ale przeze mnei ograniczyl sie do odwiedzin dziadka i raz namies obiadkow u mamusi :p troche sie dostosowal jakos rodzina niestety zyje w kupie, to samo miasto czasami kilka ulic od siebie :p

Gość Solanka 00
no fakt :p