Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka z pracy ośmiesza mnie w oczach stażyski

Polecane posty

Gość gość

jak coś zrobie nie tak to robi do niej głupie miny, podśmiewa się, efekt jest taki że owa stażystka 10 lat młodsza traktuje mnie jak jakąś idiotkę a posłuch ma u koleżanki, jak w ogóle z tym walczyć skoro większość dzieje się za moimi plecami tylko widze te minki jakie do niej robi jak ja zadam jakies pytanie, albo czegoś szukam no chodzi o głupie pierdoły, przez to ja samodzielny pracownik czuje sie niżej niz gówniara

Gość gość
porozmawiaj z koleżanką jeśli bardzo ci to przeszkadza albo ignoruj to, może one się znały z poza pracy wcześniej i dlatego tak się kumplują ? stażystka chyba nie może być lepsza od ciebie, pewnie nawet nie zna firmy dobrze

Gość gość
Ja bym dała tej stażystce popalić :P Wymyślałabym jej zadania, w których będzie popełniać błąd za błędem czy jakieś upierdliwe, których nikt nie lubi :P Albo kazała no nie wiem, posprzątać, zaparzyć kawę, ogólnie podkreślałabym jej niższą pozycję i to, że ona w zasadzie g***o wie.:P A koleżance hm, chyba ciężej będzie uprzykrzyć życie. :P

Gość gość
z koleżanką nie da się nic zrobić wprost bo odwraca kota ogonem i ja wychodzę na czepiaską i konfliktową a ona zgrywa niewiniątko, co do stażystki to ona nic nie zrobi u nas poważniejszego oprócz spakowania listów do kopert, chodzi o to że koleżanka osmiesza mnie przed gówniarą podejrzewam że przed inni też wiec inne osoby wyrabiają sobie o mnie zdanie nie znając mnie osobiście na co nie mam wpływu, kupują to co sprzedaje im koleżanka

Gość gość
to takie robienie ze mnie idiotki i przygłupa przed inni jednocześnie pokazując jaka to ona wspaniała, najmądrzejsza i w ogóle

Gość gość
Zacznij mówić wprost "coś ci nie pasuje?", "chciałaś coś powiedzieć?", "podziel się i ze mną tą genialną uwagą". Niech wie, że Ty wiesz

Gość gość
to jest typ tlenionej i opalonej blondyny tipsiary z malowanymi kredką brwiami jak u ruskiej z bazaru

Gość MAMMA MIA zielona marcheffka
musisz znaleźć na nią jakieś haczyki, wyciągać na światło dzienne jej pomyłki itp. Na pewno ma takie na koncie, albo podśmiec**j się z jej butów, krzywych nóg, wąsika, siwizny włosów na rękach, znajdź cokolwiek!

Gość gość
Zgodnie z artykułem 212 paragrafu 1 kodeksu karnego, że poniżają się w opinii publicznej, zagrożona ona może być karą grzywny, ograniczenia wolności lub pozbawienia wolności do roku.

Gość gość
nawet mi jej szkoda, specjalista w korporacji a wygląd kurwiszcza spod latarni

Gość gość
współczuje ci, nie wiem skąd w ludziach tyle jadu.

Gość gość
najleprzy sposob to pieprznac ja porzadnie w pysk jak bedziecie same, albo zupelna obojetnosc, to chyba lepsze, ludzie nie lubia jak sa traktowani jak powietrze, wogole nie odpowiadaj na jej glupie zaczepki, wkrotce to jej sie znudzi

Gość gość
A co Ty masz do tej starzystki ?? To koleżanka cie poniża a nie ta młoda , widocznie ciapa z Ciebie ze sobie Ciebie pod nogę wzięła , ps ja takiej osoby bym kolezanka nie nazywała

Gość gość
Nie pokazuj że cię to boli, bo wtedy się to nasili