Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie Azjatów np Chińczyków i Japończyków

Polecane posty

Gość gość

bo oni chyba nie budzą tylu kontrowersji co murzyni, w Warszawie mieszka bardzo duzo Wietnamczyków i coraz wiecej Chinczykow i zauwazylam, ze zaczynają sie asymilowac z Polakami, zwłaszcza młodzi... pare razy juz widziałam mlodego azjate z polakami albo chinke i grupa ''naszych'' dziewczyn. U nich problem to chyba tylko nasz język (ci starsi)

Gość gość
ja mam kolezanke czysta hinke.I jest naprawde spoko.Mowi po polsku ale dosc niezgrabnie

Uczycia mam mieszane, Są inteligentni, a nie agresywni. Ale jakby nie było dominują świat, jak niegdyś żydzi . . .

Gość gość
Lepsi azjaci niż murzyni, są chociaz niekonfliktowi, pracowici... stereotypy nie biora sie z powietrza... Polacy faktycznie kiedys kradli masowo samochody Ruscy nadal chleją non stop i to jest fakt, wódka przy kazdej okazji Murzyni są leniwi, zamiast pracowac wolą zakladac związki zawodowe i straszyc rzekomą dysryminacja...a od lat np w USA jest niewiele przypadkow rasizmu, po prostu wtopili się w ''krajobraz'' spoleczenstwa...no ale ciagle mowią, ze są dyskryminowani :O

Gość gość
Wolę, żeby Azjaci "przejmowali" świat niż Arabowie... Poznałam wielu Azjatów i na prawdę żadnego, który nie byłby miły :) Azjaci są bardzo spoko. Arabów też poznałam, niektórzy (zwłaszcza Ci, którzy wychowali się w Europie) są okej, ale reszta... masakra. Mają dziwne poglądy na pewne sprawy i nie da z nimi normalnie żyć. Azjaci górą :D

Nie zapominaj, że Arabowie wierzą w tego samego (abrahamowego) Boga, co żydzi i chrześcijanie. Azjaci to głównie ateiści . . .

Gość gość
ale mi nie chodziło o religię, a raczej mentalność tych ludzi, to jak się zachowują co i jak mówią, jak się odnoszą w stosunku do siebie, w rodzinie, do kobiet czy osób starszych

Gość gość
co za dureń z tego athelgasta :D

Gość gość
uwaga nie karmić trolla bo zniszczy temat !

Gość gość
azjaci zwlaszcza z hondurasu sa wspanialymi kochankami dla innego mezczyzny i maja bardzo gleboki anal ktory mozna penetrowac

Gość gość
hehehe chyba przesadzasz z ateistami :D Chyba musisz być moherem, skoro tak piszesz ;)

Gość gość
chinczycy maja fajne male peniski 11 cm

Nie jestem moherem. Jestem arianinem (antytrynitarzem) i dobrze wiem, co piszę o ateistach. Ateista podaje ci prawą dłoń, a lewą ma z tyłu i trzyma w niej sztylet . . . Słowem, człowiek, który nie spodziewa się osądzenia swych czynów, czuje się bezkarnie. Człowiek, który atakuje świętości jest przekleństwem. I jak tu nie potwierdzić zasady: dobry ateista=martwy ateista? Dlatego apeluję do ludzi dobrej woli: alienujcie się od nich, bo "lepiej jest spotkać niedźwiedzicę, której zabrano młode, niż głupca w jego szale", jak napisał kiedyś Król Salomon . . .

Gość gość
hahaha 11 cm to taki mikrus hahaha

Gość gość
Człowieku o dziwnym nicku... jesteś chory psychicznie... Maciek, jak tam Jastarnia? :>

Gość gość
Co do skośnookich to na plus maja to, ze ich mało widać, sa cisi, kulturalni, nie brudza, nie halasuja, starają się dostosować do zastanych warunków. No i zarabiają na siebie, co biorac pod uwagę kolorowych imigrantow jest rzadkoscia. Hehe nie brudza. Ostatnio czytalam ze postawili tabliczke w Paryzu kolo jakiegos zabytku z info po chinsku na trwniku podjaze z info ze to nie jest miejsce do oddawania potrzeb fizjologicznych.

Gość gość
Co do samych Azjatow to nie przseszkadzaja mi sa pracownici i trzeba miec do nich szacunek. Jako rasa nie podobaja mi sie kompletnie. Wszyscy wydaja mi sie tacy sami na jedno kopyto.

"29.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Człowieku o dziwnym nicku... jesteś chory psychicznie... Maciek, jak tam Jastarnia? :>" Trzemu odnoszę wrażenie, że to Maciek B rozmawia sam ze sobą? :o

Gość gość
a co mi z takiego Chińczyka skoro ma penisa 10 cm? wolę już murzynka Bambo z 25 cm zaganiaczem :)❤️

Gość gość
Japonczycy to w ogole sa dziwni. U siebie w kraju maja jakies dziwne fetysze typu lizanie klamek, posiadaja automaty z uzywana bielizna kobiet. Niby tacy wyzoleni sexuanie ale tematy Geish jest dla nich tematem tabu i najlepiej zeby zagraniczni nic o tym nie wiedzieli i ksziazka tego Amerykanskiego autora "Wyznania Geishy" wywołała w Japonczykach takie oburzenie.

Gość gość
Nie moge powiedziec czy lubie bo zadnego nie znam. Troche mnie smieszy ich wyglad, wiadomo, ze różnią się od siebie przy dokładniejszym przyjrzeniu się, ale na 1 rzut oka wszyscy wygladaja tak samo:D

Gość gość
Uwielbiam japonki i chinki nawet swego czasu mialem dziewczyne z tajwanu

Gość gość
nie no przykro mi, nie jestem Maćkiem ;) Przede wszystkim jestem kobietą :)

Gość gość
Zgranica duzo Chinczykow podrozuje i oni sa tak brzydcy ze ja czasem nie odrozniam kobiet od mezczyzn ubieraja sie podobnie (bluzki w spodnie materiałowe włozone) a kobiety maja krotko scięte wlosy. Bedac na wyciece mielismy beke bo grupka mlodych Panow pewnie z Chin zaczela rbic zdjecia mojej kolezance wysokiej szczuplej blondyce o jasnych oczach a jej chopak do nich po Angielsku ze to kosztuje 50 dol to sie przestraszyli i odrazu uciekli.

Oho. Minuta przerwy między postami i żadnego pośrodku . . . To zdaje się potwierdzać moje słowa . . .

Gość gość
Æðelgast O co Ci chodzi prowadzimy dyskusje a Ty jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia na ten temat to sie wylacz.

Gość gość
Mieszkałam w Chinach 3 miesiące w małym miasteczku[ok 4mln ludzi]jak u nich to bardzo małe.Miejscowość oddalona od atrakcji komercyjnej,przez ten czas tylko raz spotkałam na ulicy białego człowieka .Byłam tam atrakcją turystyczną i wszyscy oglądali się za mną.Naród Chiński jest bardzo otwarty i przyjazny dla innych nacji,a jedzonko mają pyszne.

Gość gość
Na kafe jest jeden koleś ktory mieszka na Tajwanie - bart simpson 🖐️