Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie Azjatów np Chińczyków i Japończyków

Polecane posty

Gość gość
nie brudzą - heheee to chyba kuchni w chińskiej/wietnamskiej knajpie nie widziałaś - jest syf że hej ale przyznam że jadałam wielokrotnie i nigdy się nie zatrułam, bo tam chociaż syf to nigdy nie używa się starych produktów a w polsce non toper

Gość gość
od Chińczyków nie śmierdzi a od Arabów tak :O

Gość gość
od murzynów niestety też cuchnie niemiłosiernie zwłaszcza latem

Gość gość
Racja Chińczycy gotują wszystko ze świeżych produktów bo taka jest ich kuchnia,niestety nasze restauracje podające breję ryżu polaną niby czymś nie ma nic takiego w Chinach.

Gość gość
u nas to strach isc do restauracji z tzw chinśką kuchnią :D albo japonską.. sushi ? ze starych ryb, niewiadom o co to jest. Jak Polak moze cos wiedziec o sushi jak uczyl sie tego tutaj z internetu albo na jakis kursach :D

Gość gość
Robię sama sushi i daję rybę wędzoną łosoś,halibut ,u nas surowe ryby nie zawsze są świeże.

Gość gość
nikt ci Maciek nie kaze chodzić do barów na srodku ulicy bo do takich to i ja nie chodze, mowie o normalnych knajpach gdzie gotuje prawdziwy Azjata który zna swoją kuchnie :)

Gość gość
Sa niscy ale przystojni - np taki Jet Lee. Poza tym sa buddystami (Chinczycy) a to najbardziej pokojowa religia na swiecie. Mam przyjaciolke Chinke,jest super!

Gość gość
Niestety nie, jestem z W-wy

Gość gość
Dlaczego Cejrowski juz nie prowadzi swojego programu ? nie ma go ani w tvp ani tvn

Gość gość
Generalnie są brzydcy, widuję ich często, mieszkam we Wrocławiu, właściwie zawsze jak jestem w centrum to widzę turystów z Azji. Tak samo Azjatki są przeważnie brzydkie, te ładne które występują w porrnolach, to tak naprawdę wybrane sztuki, przeciętne Azjatka naprawdę nie jest ładna, to samo zdani ma mój kumpel który mieszkał przez rok w Chinach i był bardzo rozczarowany urodą tamtejszych kobiet.

Gość gość
Bo wiekszosc ludzi jest ogolnie brzydka. Przeciętna Polka to male cycki, płaski tyłek, garbaty albo swinski mały nos, brak kosci policzkowych, jajowate głowy, brak wcięcia w talii. Piękna Polka to 1 na 100.

Gość TureckiTuras
Azjaci mają małe fiuty więc poleczki się nimi nie interesują...wolą lepiej czarne pały.

Gość gość
hehe to prawdą z tą niespecjalną urodą azjatek, mój kumpel który jest marynarzem i bywał tam nieraz, mówi że ci co mają fetysz azjatek chyba nigdy tam nie byli, bo pobyt natychmiast by ich z tego wyleczył :D

Gość tdfg
gość 29.08.13 mowisz jedzonko smaczne ... psa tez jadlas ? :O

Gość gość
Azjatki na maxa by chcialy byc biale tam powiekszanie oczu to jest normalna operacja jaka sie funduje dzieciakowi z jakiej okazji. Do tego wykonuja operacjie twarzy zeby nie miec takiej pulchnej jak ksiezyc w pelni. Chca sie do nas upodobnic.Ten Mongol co jest na Vivie no ja nie moge na niego patrzec okropna wiela okragla twarz i malenkie oczy. I jeszcze jest taki wkurzajco slodkopierdzacy ze az rzygac sie chce. Azjatki i Azjaci Ci bez poprawiania naprawde sa mega brzydcy. Nigdy nie zainteresowalabym sie prawdziwym sokosnookim Azjata. Moze jakby byl zmieszny z inna rasa ale tak to nie ma szans.

Gość gość
No bez przesady, to nie jest narod SAMYCH brzydkich ludzi. Na pewno jakies jednostki, ktorym trafila sie uroda istnieja.

Gość gość150
kurde co za cep następny :O azjaci do nikogo nie chcą się upodabniać! Duże oczy, wysokie kości policzkowe i lekko wydatne usta to cechy które u KAŻDEJ narodowości/rasy są uznawane za te "lepsze i ładniejsze". A to, że większość azjatów ma małe oczy nie znaczy, że w Polsce małych nie mają i nie robia operacji powiększających :O Poza tym żadna azjatka nie chce mieć "twarzy księżyc w pełni". Im zależy na twarzy w kształcie litery V. Mi osobiście azjaci nie podobają. Nie i już. Murzyni tez nie. Podoba mi się jedynie rasa biała ;). A odnośnie naszego kraju to ja już wolę azjatów niż arabów, bo są spokojniejsi i pracowici.

Gość JebaćDzivvki
Azjatki są ładne szczególnie Japonki, moim zdaniem Japonki są ładniejsze od naszych polskich dzivvek.

Gość gość
gość150 kurde co za cep następny pechowiec.gif azjaci do nikogo nie chcą się upodabniać! Duże oczy, wysokie kości policzkowe i lekko wydatne usta to cechy które u KAŻDEJ narodowości/rasy są uznawane za te "lepsze i ładniejsze". **** Przeciez to co napisalas duze oczy i wystajce kosci policzkowe sa charkterystyczne tylko dla rasy bialej!! Oni powinni miec inny wyznacznik piekna bo maja male skosne oczy i twarze bez wyrazistych kosci.

Gość gość150
a to murzyni niby też mają płaskie i niskie kości policzkowe? indianie też :D? śmiechłam. Poza tym najbardziej wydatne usta ma rasa czarna. Czyli według ciebie kobiety rasy białej wstrzykujace sobie cos w usta na ich powiększenie chcą się upodobnić do rasy czarnej? Bo mi nie wydaje się :D robią to bo taki jest kanon piękna na CAŁYM świecie.

Gość gość150
"Przeciez to co napisalas duze oczy i wystajce kosci policzkowe sa charkterystyczne tylko dla rasy bialej!!" ah no i oczy. Murzyni mają przeciez malusieńkie :D.

Gość gość
Murzyni maja raczej okragle twarze patrz Beonce, oczy duze ale twarze raczej pulchniejsze.

Gość gość150
a co ma do tego, że mają pulchne twarze? mają wysokie kości policzkowe, duże oczy i najbardziej wydatne usta a więc mają wszystkie "atrybuty" piękności ;)