Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko co najgorsze

Zostalam sama w ciazy i bede musiala usunac

Polecane posty

Gość gość
kobieta czy dziecko i chciałoby loda czy lizaka jak mam kupuje >>>> dobre kobiete w ciazy czy male dziecko chcesz nakarmic lizakiem albo lodem no to gratuluje pomocy tym, ktorzy dostaja codziennie kopa w d*pe I nie maja co jesc I gdzie spac... Widac co z was za pomocnicy, lol lod albo lizak, no dobry kawal, ciekawe ile ty jako ciezarna bys wytrzymala o lizaku albo lodzie :D

Gość gość
To były przykłady z tymi lodami bo przewaznie dzieci mnie prosza lub kobiety by coś słodkiego kupic , zdarzaja sie czasami prosby o pomoc lecz gdy chce kupic chleb czy cos do chleba uciekaja , bo tak naprawde raz w zyciu mi sie zdarzyło by ktos naprawde był głodny .Zreszta co ty tu porównujesz nie chodzi o mnie lecz o kobietę która chce zamordowac dziecko a Ty to chyba popierasz nie bede sie tłumaczyc człowiekowi z nizszego rzedu chodzi o tok myslenia

Przestańcie już proszę! Obrzucanie się obraźliwymi słowami do niczego nie prowadzi, naprawdę, wręcz przeciwnie, prowadzi do nienawiści a nie o to przecież chodzi by dokopać drugiemu tylko raczej o pokazanie czym jest poczęte życie. Dyskutujcie a nie wyzywajcie się na wzajem, proszę Was, argumentujcie ale nie obrażajcie.

Gość gość
Masz racje Maribell , nic nie usprawiedliwa zamordowanie dziecka dla mnie, argumenty co po niektórzy tu przedstawiaja sa dla mnie śmieszne .Nie popieram aborcji a jak juz ktos nie chce dzieci sa spirale czy tabletki antykoncepcyjne , gumki .

Gość gość
dokładnie są metody zabezpieczające, trzeba być odpowiedzialnym za to co się robi, jestem w podobnej sytuacji też rozstałam się z partnerem jakiś czas temu w zeszłym tygodniu dowiedziałam się że jestem w ciąży, owszem miałam myśli żeby usunąć, znajomi też mnie do tego namawiają ale nigdy w życiu bym czegoś takiego nie zrobiła wiem że będzie ciężko, ale trzeba odpowiadać za swoje czyny

Gość mama__szczesliwa__kobieta
ja nie wiem po co i w jakim celu w ogóle ten temat został założony ? Bo jakaś laska chwali się tu, że chłopak ją rzucił i w zemście będzie musiała zamordować własne dziecko ?? Wydaje mi się, że to kolejna prymitywna prowokacja tych tępych feministek w stylu środy i czubaszek, które wmawiają nam kobietą, że osiągniemy pełnię szczęścia tylko wtedy gdy zamordujemy własne dziecko, a każdej kobiecie, która urodziła dziecko i poświęciła się jego wychowywaniu wmawiają, że jest strasznie nieszczęśliwa i że przegrała swoje zycie.

Gość mama__szczesliwa__kobieta
przepraszam, oczywiście *kobietom a nie kobietą miało być :)

Gość gość
Ja w 6 tygodniu zarodka nawet nie widziałam. Sam pecherzyk .

Gość gość
autorko odezwij sie