Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NUTRAMIGEN 2 czy u was też tak jest

Polecane posty

Gość gość

Córka (1,5 roku) od pół roku pije nutramigen 2 - skaza białkowa. Oczywiście mamy zaświadczenie od alergologa. Początkowo pediatra przypisywał nam bez problemu to mleko , ale od jakiegoś czasu skąpi nam . Ja ani nie sprzedaję tego mleka ani do niczego innego nie używam. Córka pije tylko dwa razy dziennie - cały czas tak samo. Mam dosyć proszenia o mleko. Czy u was też tak jest?? Bo rozważam zmianę lekarza...

Gość gość
no to nie rozważaj tylko zmien to lekarz jest dla ciebie, nie ty dla lekarza i nie musisz sie prosic a w zasadzie to jak bedziesz miala jeszcze problem i fochem lekarza to postrasz ze zglosisz sprawę do nfz i rzecznika praw pacjenta, zobaczysz jak to dziala skutecznie

Gość gość
przecież to mleko jest obrzydliwe, do czego miałabyś go używać? Jest ttlko na receptę, więc nie masz wyjścia...zmień lekarza :classic_cool:

Gość gość
No właśnie jest obrzydliwe ale moja córka go uwielbia. Tylko takie insynuacje ciągle słyszę od tej durnej baby. No kurde czasami nie nasypie 7 łyżeczek tylko 6 bo normalnie mam strach iść znowu do niej. Dzisiaj mąż mnie opierniczył bo ta z ryjem na niego że znowu po mleko. Jedną puszkę mam w domu więc tak czy siak w poniedziałek bym musiała iść po to mleko, a że mąż akurat był akurat w mieście to kazałam mu iść po receptę (mieszkamy na wsi) ;/

Gość gość
ahhh no i to mleko nie jest tylko na receptę. Tylko koszt mleka bez recepty to 40 pln a z receptą 3,20. Nie stać mnie na to żeby kupować tak drogie mleko