Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zgorzkniala

czemu nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość
nie myśl źle o sobie

Gość gość
Pocieszacie autorkę ale prawda jest taka że ciężko siebie zaakceptować będąc odrzucanym... masz rację autorko ja też się czuję gorszy bo wiem że jestem gorszy przez wygląd...

No dokladnie, trudno o sobie zle nie myslec jak inni nie zwracaja na mnie uwagi

Gość gość
no przecież tu jakiś napisał że cię zchce

To sie nie liczy bo nawet mnie nie zna. Zobaczylby mnie to ucieklby z krzykiem :P

Gość gość
myśl o sobie dobrze, zaakceptuj siebie!

W mojej sytuacji nie da sie dobrze o sobie myslec :(

Gość gość
dobra, zacznijmy od początku. Kolor i długość wlosów ?

Ciemny braz (z natury sredni) za łopatki

Gość gość
Jak za łopatki to mozesz robić różne ładne fryzurki. A jesteś zarejestrowana na jakimś portalu randkowym? Włosy, proste, kręcone, falowane? Bez grzywki? Ciemny brąz to bardzo ładny kolor, a oczy ? Małe, duże, średnie, zielone, niebieskie, brązowe ? Cera, blada, śniada? Nos ? A brwi ? Nie raz widziałam dziewczyny które nie są ładne a są po prostu dobrze "zrobione", każda laska ma w sobie coś, tylko trzeba to coś umieć pokazać. Uwierz w siebie

Gość gość
a chodzisz na jakieś imprezy ? Weź też pod uwagę , że faceci są nieśmiali

Gość gość
no to ja cie dziewczyno pociesze mam sasiadke,ktora zawsze miala duzaaaaaaaaaaaaaa nadwage poza tym u niej w rodzinie od kilku pokolen kobiety sa niestety garbate (nie zartuje)maja garby jak wielblad jej mama ma ona ma i pamietam ze jej babcia tez miala.....mimo swojego przykrego wygladu sasiadka jest tez bardzo zaklamana moze przez swoje kompleksy probuje ukolorowac swiat nie wiem czemu taka jest i cos ma z glowa zbyt inteligentna nie jest (3 razy zdawala mature w koncu zdala dzieki giertychowi ktory zezwolil na to,ze jeden przedmiot moze byc oblany) a o jej zebach to nie wspomne zawsze chodzila do panstwowych dentystow i tak jej poniszczyli ze jak jeden wylei i ta zdarzy wprawic to drugi zaraz wypada.....mimo tego wszystkiego szkoda mi tej dziewczyny jest strasznie nieszczesliwa niedosyc ze taki wyglad to podejrzewam ze dzieci tez nie bedzie miec bo dlugo sie leczyla i jakos nie slychac zeby byla w ciazy bidulka................ale wiesz do czego zmierzam??????????????????????????? poznala faceta w necie w styczniu w kwietniu byly zareczyny a we wrzesniu tego samego roku weselicho (maz jak na nia z***bisty cyganska uroda wysoki szczuply i rok mlodszy od niej) nie wiem co ma w glowie bo gadalam z nim tylko raz i nie moge stwierdzic co taki facet w niej widzial...bo naprawde wyglda jak dzwonnik z noterdam:D:D

odpowiadajac na pytania - mam konto na takim portalu od 2 lat, nikt nigdy nie napisal. Wlosy falowane, z grzywka nieukladajace sie. Oczy male, blisko osadzone, szare i prawie bez rzes. Cera blada, nos szeroki, brwi jasne i rosnace tylko od polowy - a olejek rycynowy na mnie nie dziala. Rzadko chodze na imprezy, ale jak juz pojde to nikt nie zwraca na mnie uwagi. A przyklad tej brzyduli to przypadek jeden na milion, ja nie licze na takie szczescie...

Gość gość
to idz do kosmetyczki na henne brwi ! albo kup ja za 2 zł i sobie zrób, włosy wyprostuj ! i ładny makijaż

Gość gość
jesli masz blisko osadzone to biala kredka maluj kaciki wewnętrzne :)

Kupilam i nie zadzialala, ta u kosmetyczki zmyla sie po tygodniu. Nie moge prostowac wlosow bo sa slabe i wypadaja...

Robie tak ale efekt slaby. Nie robcie ze mnie idiotki, umiem o siebie zadbac :( mimo tego nikt mnie nie chce to sami sie domyslcie jaka musze byc brzydka.

Gość gość
no bo henne stosuje sie co jakis czas, ona zawsze sie zmywa. To nie jest permanentna henna. a włosy, to moze jakies odzywki, maseczki wzmacniajace.. Kurcze, nikt nie robi z Ciebie idiotki, po prostu to sa pytania i sugestie, bo nikt Cie nie zna i nikt nie wie jak wygladasz, jakie masz zwyczaje i co robisz ze swoim wygladem.

Nie mam kasy zeby co tydzien chodzic do kosmetyczki. Stosuje duzo odzywek i lykam tabletki ze skrzypem ale nic to nie daje.

Gość gość
- wygląd - zaniedbanie - jesteś widocznie za spokojna i nieśmiała, nikt cię nie zauważa

Gość gość
masz dużo znajomych? czyli jesteś typem szarej myszki..

Gość gość
Autorko masz potrzebe wytlumaczenia sie ? chcesz zaspokoic sumienie? po co na forum tlumaczysz swoje postepowanie? i co my Ci mamy napisac?

Zaniedbana na pewno nie jestem, juz bardziej prawdopoobne jest to, ze to przez charakter albo jestem tak brzydka ze makijaz tego nie zmieni. moze jestem szara myszka ale chyba bardziej z charakteru, bo jak juz mowilam codziennie sie maluje itp. a tego (znane mi) szare myszki nie robia :P

Nie tlumacze sie tylko odpowiadam na pytania. mam raczej malutko znajomych i tylko plci zenskiej

Gość gość
jestes bardzo młoda , baaardzo, wszystko przed Tobą

jeśli bardzo dokuczy Ci Autorko brak bratniej duszy i zechcesz z kimś pogadać to napisz do mnie. nie wypowiadam się w temacie bo wiele rad naprawdę życzliwych i konkretnych otrzymałaś więc tylko bym się powtórzyła. pozdrawiam. życzę wszystkiego dobrego.

Gość gość
Ehe, niby mloda, ale zeby nikt jej nie podrywal? autorko,.marnujesz.mlodosc..

Gość gość
no bo szczęściu trzeba pomóc. Trzeba wychodzić do ludzi i nie raz na ruski rok..

Przeciez to nie moja wina ze mnie nikt nie chcial. No jestem mloda ale czuje ze wiele trace. A co do tych imprez to po prostu nikt mnie na nie nie zaprasza :( a do klubow to nie mam z kim chodzic, wiec za duzo mozliwosci nie mam.

Gość gość
idz z kolezanka chociaz jedna.. namów.