Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plixi

Napaleni na seks

Polecane posty

...w końcu jak się większość życia siedzi na cieciówce, za 3 tysia na rękę to jest się parę lat za Murzynami, a i kiepeła w tym wieku już nie ta że o wzroku nie wspomnę :)

nie pitol! wyczytałam że zarabiasz 1600, a emerytury teściowej już nie dodawaj, ok?;-)

plixi nie wierz we wszystko co piszą, bo przypomnę anegdotę o płocie z dziurą po sęku, a teściowa jest świętej pamięci więc dodatkowe źródło dochodu wyschło :(

mat:-) najwyraźniej za stara jestem na te wynalazki;-) jak w lizaniu nieprzyjemnie, to lepiej zmyć tapetę - tylko czy wtedy nowy obraz umytego lica przypadnie do gustu?:-D

żółty, niestety nie, owszem smak podobny do PRLowskiej oranżady w proszku ale niestety na języku nie musują :) ...po prostu sprasowany cukierpuder z dodatkami smakowymi :)

plixi ... w większości przypadków na etapie lizania proces napalenia jest tak daleko zaawansowany, że nawet zmiana oblicza nie jest w stanie go zatrzymać :)

nie pienią sie te cukrowe majtki podczas lizania?:O

ano nie ...chyba, że te co swojej pani kupiłem były przeterminowane :)))) ...ale żadnych sensacji żołądkowych nie miałem

znalazłam wreszcie i ja swoje koronki;-) najlepiej wyglądają gdy nirco przesunie się pasek aby dostać się tam gdzie robi mi się strasznie mokro:-P Ganiam 😘:-D

...to może zamiast ganiać to najpierw wyschnij bo Cię faktycznie przewieje i bez urosanu się nie obejdzie :) albo innego specyfiku Arlety Kalety :)