Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam używających chust i nosideł

Polecane posty

Gość gość

moja znajoma używa chusty, jej dziecko odkąd ma 2 mce jest noszone również na plecach. Mój ma 7 mcy i jakoś boję się go dać sobie na plecy, jest przodem lub tyłem (w nosidle) ale zawsze z przodu, gdy się zachłyśnie ślinką, to zawsze mogę szybko zareagować. Co o tym sądzicie? Ja przesadzam, czy ona jest nieodpowiedzialna?

Gość gość
a po co go tyle nosisz? nie wiesz, ze to niezdrowe dla ukladu ruchu?

Gość zajmij się swoim dzieckiem
Jej dziecko jej sprawa,więc spadaj wśbibska kwoko.

Gość gość
a czy ja mówię, że tyle nosze? nie wiesz, czy noszę 10 minut dziennie, czy 3 godziny, czy raz w tygodniu, pytanie nie jest o to, ile nosić, tylko czy mądrze jest nosić dziecko z tyłu, na plecach?

Gość gość
Mysle ze Ty jestes przewrazliwiona. 7miesieczniak zachlysnie sie slinka??? Twoje dziecko to jakas mimoza, ze nie umie zareagowac?? Moja ma 2 miesiace I jak czuje ze jej sie cofa jedzenie I chce ulac, to sama przekreca glowe na bok, zeby sie nie zachlysnac albo - jesli cofa jej sie wiecej pokarmu- placze, zeby ja podniesc. Nie wiem jakim cudem twoj 7miesieczniak jescze sobie z tym nie radzi :-/ w nocy tez nie spisz I go obserwujesz, czy aby sie nie zachlystuje??

Gość gość
odpowiedz jest taka, ze glupio dziecko nosic. tylko mu to szkodzi. nie ma znaczenia, czy przodem, bokiem czy tylem.

Gość gość
nie wyobrażam sobie autorko, aby koleżanka mogła zareagować, gdyby 2 miesięcznemu dziecku coś się zaczęło dziać...