Nemesio Cervantes 274 Napisano wtorek o 19:26 6 godzin temu, Malowany napisał: ale na głupotę. zauważylismy to po wpisach. nie grzeszysz iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano wtorek o 19:34 Ale miałam dziwny sen, chyba o tym że nie zdałam na studiach i lazilam po jakichś hotelach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 19:38 11 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: zauważylismy to po wpisach. nie grzeszysz iq Idź stąd tam popłacz chłopczyku, bo ci iskra z priva wyszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 19:47 Albo idź inteligencie odpowiadac ludziom na tematy sprzed 6 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 274 Napisano wtorek o 20:12 32 minuty temu, Malowany napisał: Idź stąd tam popłacz chłopczyku, bo ci iskra z priva wyszła oraz 23 minuty temu, Malowany napisał: Albo idź inteligencie odpowiadac ludziom na tematy sprzed 6 lat ale o so chozi?🥴 znowu piesz..heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano wtorek o 20:14 Mnie sie juz snilo dwa.razy zw pisze z klaudiuszem na kafe xd Tak jak kiedys gralem w medal of honoe to potem mi sie snilo ze jestem niewidzialny i podkladam bombe w biurze oficera SS a potem wybucha i strzelaja do mnie niemcy a ja ich zabijam z karabinu xddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 232 Napisano wtorek o 20:27 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz ale o so chozi?🥴 znowu piesz..heh Pijesz się pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 274 Napisano wtorek o 20:58 29 minut temu, Malowany napisał: Pijesz się pisze pijesz oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano 23 godziny temu 14 godzin temu, Pashtetix Deluxis napisał: Mnie sie juz snilo dwa.razy zw pisze z klaudiuszem na kafe xd Tak jak kiedys gralem w medal of honoe to potem mi sie snilo ze jestem niewidzialny i podkladam bombe w biurze oficera SS a potem wybucha i strzelaja do mnie niemcy a ja ich zabijam z karabinu xddd snil mi sie kot bez nog w kolnierzu ortopedycznym podlaczony do maszyny i miotal sie i miauczal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano 23 godziny temu 15 godzin temu, KaszalotSpermacetowy napisał: Ale miałam dziwny sen, chyba o tym że nie zdałam na studiach i lazilam po jakichś hotelach Po co hotele ja mam mieszkanie do sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano 22 godziny temu jak mam takie dziwne sny to cala spocona i zmeczona sie budze i o uj chodzi ja dzisiaj odpoczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano 22 godziny temu 8 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: jak mam takie dziwne sny to cala spocona i zmeczona sie budze i o uj chodzi ja dzisiaj odpoczne U mnie pewnie byś nie usunęła później w dzień nacpala melatoniny i spala z język na wierzchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 17 Napisano 22 godziny temu Do sernika to pisze, ok dodam do ignora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, KaszalotSpermacetowy napisał: Do sernika to pisze, ok dodam do ignora Ja ładniejszy i z mieszkaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano 22 godziny temu to niezly sen, ja dzisiaj tez mialem jakies niezle sny ale nie pamietam juz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ipad pro 17,2 tak 10 Napisano 22 godziny temu 31 minut temu, KaszalotSpermacetowy napisał: cala spocona i zmeczona 2-3x dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pashtetix Deluxis 17 Napisano 22 godziny temu zachowujesz sie lezak jak jakies zwierze nie dziwie sie ze matka wykitowala tak predko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach