Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominika95

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość dominika95

witam, mam 18 lat, mniej wiecej 3/4 tygodnie temu uprawialam nieplanowany seks bez zabezpieczenia, chwila uniesienia i... kazdy wie o co chodzi... jednak ja bylam bardzo mokra, a facet mial problem z pełną erekcją, nie skonczyl wogole, nawet na zewnątrz, okres przyszedl mniej wiecej na czas (okres nie przychodzi u mnie regularnie w ten sam dzien, jest to od zawsze +/- 3 dni) jakos niecale 2 tygodnie po zdarzeniu, jednak byl baardzo delikatny, bardziej nazwalabym to plamieniem, niz okresem... no i ok, skonczyl sie po 5 dniach jak to zwykle u mnie bywa, wszystko ok, a dzis rano lekko bolalo mnie podbrzusze, natomiast juz wczoraj wieczorem znow zauwazylam lekkie plamienie czerwone, cos jak koncowka okresu, np ostatni dzien. co mam robic? albo sobie cos uroilam, albo cos sie dzieje niedobrego. ciąża niedopuszczalna...! chyba pojdę po test dzis..

Dokładnie, tylko test prawdę Ci powie, jutro zrób z porannego moczu i będzie wiadomo.

Gość gość
to trzeba było się nie rvchać!!!! Nieodpowiedzialna małolato!!! A teraz po gaciach srasz, miałaś się za wielce dojrzałą, a jak przyszło co do czego to został tylko strach- jesteś ŻAŁOSNA :)

Gość dominika95
wypraszam sobie ;-) sądząc po twojej jakze 'inteligentnej' wypowiedzi daje sobie rękę uciąć, że masz niewiele więcej niz ja ;-) kolejny powod dla ktorego sobie wypraszam to to, że nie mam lat 13, bo w dzisiejszych czasach takich ciężarnych widać multum.

Gość dominika95
Noctua, a twoim zdaniem szansze na ciąże są znikome czy raczej dość spore?

Hmmm, na dwoje babka wróżyła- kochałaś się na 2 tygodnie przed spodziewaną miesiączką, teoretycznie na 14 dni przed miesiączką wystepuje owulacja, ale to teoria, w praktyce bywa różnie, ale nie doszedł w Tobie, więć marne szanse, że coś zostało w Tobie,ale tak 50/50. Musiasz zrobić test, niepokojący jest ten słaby okres.

Gość dominika95
no tak, rozumiem tylko martwi mnie to plamienie...