Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no takie rzeczy

kafeteryjne bogaczki

Polecane posty

Gość gość
skoro nie masz takich spodni, w jaki niby sposob "porownywalas dzins"? pomacalas? :D:D

ktos tutaj napisal, ze bogaczka to ta, ktora w wieku 20 lat ma swoje mieszkanie bez kredytu... ja mam 24 lata i swoje 3-pokojowe mieszkanie na nowym osiedlu bez kredytu, ale nie ja sobie na nie zarobilam, tylko moi rodzice mi je kupili jako prezent slubny, wiec nie jestem bogaczka, dodatkowo nie nosze markowych ubran, bo uwazam je za strate pieniedzy, nie kupuje rowniez luksusowych kosmetykow typu clinique, chanel itd. bo sa rzeczy wazniejsze od takich p*****lek :) pamietajcie nie to zloto co sie swieci :)

Gość gość
nie, nie poprawilas. * na szczescie - piszemy osobno.

Gość gość
najcenniejsza - skoro masz od rodzicow, to ok, autorce raczej chodzilo o te "bogaczki" ktore niby wlasna praca w wieku 20 zarobily..

Gość JUZ BIEDOTA SIE ZGRYWA
hahah, skoro ty siedzisz tylko w swojej wsi, to nie znaczy,ze ja tez, tak mierzylam w firmowym sklepie na jednym z wyjazdow, ale jednak bylo mi szkoda kasy 210euro za prady spodnie wiec mam porownanie, kroj zayebisty, jeans świetny gatunkowo...

Gość ciekawa dyskusja
padam ze smiechu, to tak jak niedawno byl temat o kawiorze i mamuski triwerdza,ze ten za 15zł jest taki sam jak ten za 200:D dorazu widac kto udaje bogatego a kto naprawde wie co to luksus:D

Gość gość
ale sciemniasz :D po jednym zmierzeniu w przymierzalnie zrobilas analize, ktora stwierdza jak wyzej :D zalosna jestes :) przeciez prada szyje tam gdzie lee i levis i z tego samego dzinsu :D:D:D tylko dzieciaki z Bangladeszu, Chin i innych krajow Azji i Afryki..

Gość gość
trwajcie sobie nadal w swiadomosci, ze to co drogi jest NA PEWNO lepsze:)

Gość gość
teraz pewnie wszystkie sprawdzaja kto gdzie szyje:D

[zgłoś do usunięcia] gość ale sciemniasz smiech.gif po jednym zmierzeniu w przymierzalnie zrobilas analize, ktora stwierdza jak wyzej smiech.gif zalosna jestes usmiech.gif przeciez prada szyje tam gdzie lee i levis i z tego samego dzinsu smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif tylko dzieciaki z Bangladeszu, Chin i innych krajow Azji i Afryki.. xxxxxxxxxxxx hahah nie ma to jak skopiowac wpis kogos innego i do tego nieprawdziwy, odrazu widac,ze kretynka:D

Gość gość
jak to kogos innego? sadzisz, ze nikt inny nie posiada tej wiedzy tajemnej? lepiej sprawdz, gdzie i z czego szyje sie te twoje luksusowe dzinsy!

hahah, tylko szkoda,ze wpis jest identyczny jaki juz dzis czytalam:D nie chce mi sie szukac,ale moze sie poświece:D zebys znow z siebie wala zrobiła:D jak dobrze,ze to tylko net

Gość gość
no to szukaj tego wpisu, bo ja pisze dzis o tym pierwszy raz. A wracajac do meritum, nie wiedzialas, ze prada to to samo co sieciokowe dzinsy, serio wierzylas, to to niebianski luksus zstapil na twoje d*psko w przymierzalni? :D:D

bo kogos innego skopiowalas, ale musisz byc pustak,zeby glupoty wklejac:D

Gość gość
nie jestem taka tepa jak ty, zeby nie umiec sklecic zdania! czyzybys jeszcze nie zauwazyla, jak mocno odstajesz ode mnie intelektualnie? :)

jasne:D dobrze ze juz szkola od poniedzialku, bo poziom gimnazjalny reprezentujesz:D wiec ja spadam

Gość gość
widze, ze zabraklo argumentow :D no coz..

Gość gość
wiesz co te wasze 800zl to smieszne 200e to zxsaden luksos dla mnie i zdarzylo mi sie kupic kurtke za 1200zzl buty za 500zl ale ja nie zarabiam w zl tylkow euro wiec dla mnie 800zl ot nie jakis kosmos czy perfum mam cala pulke po 300 400 500zl nie uwazam sie z a bogaczke kupuje jak mi sie podoba bo to normalka tu na nikim wrazneia nie zrobi raczej

Gość goscccccccccccccccccc
zgadzam sie w powyższym wpisem dla niektorych wydac 500zl na torebke, 900 na plaszcz to norma i nikt sie tym nie chwali, bo w niektorch krajach wiekszosc ludzi na to stac a w Pl wielkie halo:D