Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonim67

JAK PODNIEŚĆ WŁOSY

Polecane posty

Gość pseudonim67

Słuchajcie, mam problem z włosami. Nie są aż takie rzadkie, to znaczy trochę ich mam, ale naturalnie są proste jak druty. Mam dosyć małą, okrągłą głowę i takie włosy w ogóle do mnie nie pasują. Są za ramiona.. Wszystcy mówią mi, że wyglądam lepiej rozczochrana, jak te słowy mi sterczą. Co zrobić żeby je podnieść, nastroszyć trochę na imprezę? Zawsze brałam pianką i je gniotłam po prostu, ale to jest efekt na 10 min. ;

Gość cukierek000
Przede wszystkim suszyć suszarką głową w dół. Druga opcja albo jedna i druga: zainwestuj w termoloki ja polecam z tesco looking good można znaleźć na allegro są nie drogie i nakręcasz na największe wałki jak najbardziej od góry

Gość pseudonim67
dziękuję :) a jeśli do soboty nie dam rady nic takiego kupić to jak je jakoś ogarąć na imprezę? nawet nie kręcić, jakoś natapirować?

Gość gość
Najłatwiej było by kupić sobie piankę z firmy "Joanna" ona mi zawsze pomagała, ale znalazłam swój własny sposób. Gdy po wyschnięciu twoje włosy są oklapłe wystarczy je poczochrać tylko tak solidnie i lekko wyczesać ( tak żeby były nie do końca wyczesane) następnie użyć lakieru najzwyklejszego do włosów i po sprawie. Bez obaw włosy potem można zwyczajnie umyć i lakier zejdzie. To taki moje porady :D

Gość gość
to ja bym całkiem mokre włosy wysuszyła głową do dołu. Przed w mokre wgnieć piankę dodającą objętości,a po wysuszeniu spryskaj lakierem odczekaj chwilę i dopiero głowę do góry. Powinno coś pomóc :D

Gość pseudonim67
dziękuję wam bardzo, właśnie o takie sposoby mi chodziło, bo potrzebują do soboty. na pewno spróbuję, a potem kupię coś specjalnego. :)