Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aree

fejsbukowy problem

Polecane posty

Gość aree

pewnie nie bedziecie wiedzieli jak na to odpowiedziec,..ale co tam pewnemu chlopakowi ktory mi sie podoba wyslalam jakies 2 msc temu zaproszenie na fb. znam go ze szkoly, ten sam rocznik ale inny profil przez chwile bylismy w tej samej grupie z angola. no to ten chlopak nie zaakceptowal ale tez nie odrzucil mojego zaproszenia.. jak wchodze na jego profil to pisze ze: wyslano zaproszenie do grona znajomych. dodam ze w czerwcu wydawalo mi sie ze nawet mu sie podobam. kilka razy wpadl na mnie na korytarzu "przypadkiem", patrzyl sie i byl ciagle zadowolony (mial taki usmieszek na twarzy) ;D no i moje pytanie brzmi czemu nie zaakceptowal mojego zaproszenia? Wiem ze to pytanie nadaje sie tylko dla wrozek i czarodzieji, ale moze ktos tu ma zdolnosci nadprzyrodzone? ;D

Gość 2003
niektorzy ludzie (np. ja ;) ) przyjmuja zaproszenia tylko od osob, ktore sa ich faktycznymi znajomymi, przyjaciolmi, nie od obcej osoby, ktora zna sie tylko z widzenia (albo i nie). no i przypuszczalnie nie zywi do ciebie uczuc romantycznych ;) ale to tylko moje przypuszczenia, wrozka nie jestem ;)