Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mając do dyspozycji np sto zł wolicie kupić buty dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

nowe byle jakiej firmy z all, marketu, dyskontu itp.. czy używane dobrej firmy? nie mówię o wyprzedaży, kiedy można kupić za 100zł lepszej firmy buty ale o normalnej rynkowej cenie +/- 300 i więcej zł, pytam tak z ciekawości :) ja osobiście wolę nowe, ale patrząc na popularność aukcji używanych butów za 150 czy 180zł to chyba wiele osób wybiera jednak markę

Gość gość
W życiu sobie nie kupiłam używanych butów, ani nowych powyżej 200.

ja w zyciu bym nie kupila uzywanych butow ;////

Gość gość
nigdy w życiu nie kupiła bym używanych butów. nie tylko dlatego, że to obleśne, ale także deformuje dziecku stopy, które są w fazie kształtowania się, a tu wkładasz taką stópkę w but rozklapciany przez inne dziecko i dopasowany do czyjejś nogi. jestem z wielodzietnej rodziny i chodziliśmy w łachach po sobie, ale buty zawsze każdy miał nowe. głupota rodziców.

Gość gość
Nie przesadzaj za 100zl mozna kupic pozadne buty i to nowe.

Gość gościówa1234
oczywiście, że nowe, co jak co ale używanych butów za nic bym nie założyła sobie a co dopiero dziecku (no chyba, że chodzi o takie dla noworodka to jeszcze...)

Gość gosc123450
jasne,ze nowe!!! nie kupuje sie uzywanych butow!!!

Gość gość
mnie nie dziwi zakup używek butów za 5 czy 10zł, jakiś okazyjnych na 1 raz, jak buty od garnituru, czy gumowce jak się nie używa, czy np jako trzecia para sandałów czy śniegowców ale kurna za 100zł? milion raz wolę nawet największy chiński badziew niż używane ecco, nie pojmuje ludzi, ale też widziałam ten proceder na all, że zainteresowanie jest ogromne używanymi butami geox, primigi, ecco itp.. to samo jest z kurtkami