Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy raz a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witam, uprawialiśmy seks z moją dziewczyną 3 dni temu. Był to nasz pierwszy, ale tego dnia zrobiliśmy to 3 razy ( w gumkach ). Za drugim razem, gdy "doszedłem" gumka lekko się zsunęła, ale wciaz byla naciagnieta na penisa. Żadna nie pękła, a po kazdym razie szedłem się umyć. Później robiliśmy sobie dobrze rękami. Po około 2 godzinach od ostatniego stosunku poleciał jej z pochwy przezroczysty śluz, podobno to normalne w dni płodne, a niemozliwe by to była sperma, bo jak wczesniej napisalem zadna gumka nie pękła. Boimy się czy nie możemy być w ciąży, dalibyście nam jakieś rade? Używaliśmy prezerwatyw conamore i durex.

Gość gość
Rada? Nie zabierajcie się za sprawy dla dorosłych jeśli jeszcze nimi nie jesteście. Zostaje wam czekać 9 miesięcy.

Gość gość
to zwykły sluz z podniecenia, ciąża Wam nie grozi ;)

czemu jestescie tacy nietolerancyjni?;-( przeciez autor nie podal wieku tylko ze to byl pierszy raz - a kiedys zdarzyc sie on musi. Moim zdaniem to tez do ciazy wam daleko wiec sie nie martw - a luz to sa rozne rzeczy - jelsi to byl jej pierszy raz to przeciez m.in blona jej pekla;)

Gość gość
Zalozylem ten temat, aby sie upewnic. Nie kazdy jest profesjonalista w uprawianiu seksu, kazdy kiedys zaczynal. Nie sadzilem, ze az takie trolle o ile nie dzieci sa na tym forum. Liczylem na powazne odpowiedzi i chociazby rady Na przyszlosc. Dzieki, za powyzszy powsy, fodal mi troche otuchy:))