Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dla tych co im wiecznie nic nie pasuje

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Na niemieckiej TV VOX od pon do pt o godz.16 jest program o weselach,polecam by ten program obejrzaly wszystkie te marudy z tego forum,to moze w koncu przestana krytykowac nasze polskie tradycje i wesela i ciagle komentowac ze ZENADA:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kugielnica
A co tam si臋 dzieje? Opowiadaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tam dopiero mlodzi maja pomysly:) Wiec taki taniec na zbieranie na w贸zek czy zabawy oczepinowe u nas to piku艣:) Dzis ogl膮dalam kolejny odcinek i pogubi艂am sie czy to jest slub i wesele czy przedstawienie cyrkowe heheh;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To, 偶e kto艣 robi wie艣 zamiast przyj臋cia weselnego to pozdrawiam serdecznie i wsp贸艂czuj臋 "wyczucia". Nie musimy wszyscy si臋 wzorowa膰 na jaki艣 wie艣niaczkach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi nie chodzi o wzorowanie sie,tylko o to ze jak ktos na tym forum o cos zapyta to zaraz tabun negatywnosci konczac ze praktycznie wszystko co wiaze sie z weselem to w 80% 偶enada a jak by tak te krytykujace zobaczyly ten program to moze by przestaly tak krytykowac i spojrzaly 艂askawszym okiem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Normalna to Ty nie jeste艣.. pomy艣l: je艣li si臋 facet upija jak 艣winia na weselu, to jest to 偶enuj膮ce i powinno by膰 krytykowane.. a fakt, 偶e s膮 lumpki pod sklepem, kt贸rzy codziennie si臋 upadlaj膮, nie powinien wp艂ywa膰 na brak pi臋tnowania takiej postawy u naszego partnera.. wiesz, czasy i mo偶liwo艣ci si臋 troch臋 zmieni艂y. ludzie te偶 co raz cz臋艣ciej bardziej obyci, wykszta艂ceni i dla niekt贸rych pewne zachowania s膮 'niedopuszczalne'.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zawsze my艣la艂am, 偶e powinno si臋 "r贸wna膰" w g贸r臋, a nie w d贸艂, no ale okej, co kto lubi ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A dlaczego obrazasz autorke? Widzialas ten program? Jesli masz mozliwosc to najpierw zobacz ten program a potem krytykuj i ublizaj:) Wlasnie najwiecej do powiedzenia maja te co w d***e byly i gowno widzialy a do madrowania pierwsze:) Widzisz to jest tok Twego myslenia-te zdanie powyzej.... Nie wiem gdzie bylas i co widzialas a dla przekory napisze.A co mi tam.... Te forum jest najgorsze z jakim sie spotkalem,bo na innych nie ma az tyle zawisci i jadu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chodzi o analogi臋: to, 偶e kto艣 (bez znaczenia czy w Niemczech, Anglii czy Polsce) robi z siebie idiot臋, to nie znaczy, 偶e ja te偶 mam robi膰 (mniejszego).. to, 偶e jest kto艣 g艂upszy od Ciebie, nie znaczy jeszcze, 偶e Ty jeste艣 m膮dra (nie jest to osobista wycieczka, tylko przyk艂ad)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I to jest wlasnie to.....najpierw trzeba zobaczyc a potem krytykowac a na koncu ublizac,ze ktos jest glupi.... Czy wiesz o co chodzi autorce?bo mam wrazenie ze wogole nie wiesz....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to mnie o艣wie膰 geniuszu..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jakbys byla nieco wiecej inteligentna to bys zobaczyla najpierw ten program a potem sie madrowala....nie ocenia sie ksiazki po okladce....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a czy nie przesz艂o Ci przez ten pi臋kny umys艂, 偶e nie ka偶dy ma niemieckie VOX? a nawet jak ma, to niekoniecznie ogl膮da?...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mo偶na by膰 WI臉CEJ inteligentnym, mo偶na by膰 co najwy偶ej BARDZIEJ inteligentnym ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale jesli chcesz zabrac glos to najpierw trzeba raczej obyc sie z tematem co?;) a nie od razu wystawiac negatyw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale dziewczyno czemu sie tak obruszasz? Ktos slusznie zwrocil Ci uwage,ja tez nie wiem co autorka miala na mysli a nie wypowiadam sie,bo co najlepiej jest komentowac nie znajac tematu?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 ostatnio ogl膮da艂am w tv wesele Rom贸w i szczerze m贸wi膮c dla mnie to totalna 偶enada i wiocha, ale kto co lubi. Skoro im si臋 to podoba i uwielbiaj膮 kicz to kij z nimi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zawsze podziwilam te panny mlode co mialy na sobie megaa kilogramowe suknie suknie,ze ledwo sie w nich poruszaly a nic nie mowiac o siedzeniu;)mega strojne i balowe suknie,ale coz u nich jest taka tradycja i oni to przekazuja z pokolenia na pokolenie.To tak jak u nas z naszymi tradycjami,ze w jednych rejonach sa i beda a w innych pomimo,ze sa to jednak zanikaja

Udost臋pnij ten post