Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla tych co im wiecznie nic nie pasuje

Polecane posty

Gość gość

Na niemieckiej TV VOX od pon do pt o godz.16 jest program o weselach,polecam by ten program obejrzaly wszystkie te marudy z tego forum,to moze w koncu przestana krytykowac nasze polskie tradycje i wesela i ciagle komentowac ze ZENADA:)

Gość Kugielnica
A co tam się dzieje? Opowiadaj :)

Gość gość
Tam dopiero mlodzi maja pomysly:) Wiec taki taniec na zbieranie na wózek czy zabawy oczepinowe u nas to pikuś:) Dzis oglądalam kolejny odcinek i pogubiłam sie czy to jest slub i wesele czy przedstawienie cyrkowe heheh;)

Gość gość
To, że ktoś robi wieś zamiast przyjęcia weselnego to pozdrawiam serdecznie i współczuję "wyczucia". Nie musimy wszyscy się wzorować na jakiś wieśniaczkach :)

Gość gość
Mi nie chodzi o wzorowanie sie,tylko o to ze jak ktos na tym forum o cos zapyta to zaraz tabun negatywnosci konczac ze praktycznie wszystko co wiaze sie z weselem to w 80% żenada a jak by tak te krytykujace zobaczyly ten program to moze by przestaly tak krytykowac i spojrzaly łaskawszym okiem:)

Gość gość
Normalna to Ty nie jesteś.. pomyśl: jeśli się facet upija jak świnia na weselu, to jest to żenujące i powinno być krytykowane.. a fakt, że są lumpki pod sklepem, którzy codziennie się upadlają, nie powinien wpływać na brak piętnowania takiej postawy u naszego partnera.. wiesz, czasy i możliwości się trochę zmieniły. ludzie też co raz częściej bardziej obyci, wykształceni i dla niektórych pewne zachowania są 'niedopuszczalne'.

Gość gość
Zawsze myślałam, że powinno się "równać" w górę, a nie w dół, no ale okej, co kto lubi ;]

Gość gość
A dlaczego obrazasz autorke? Widzialas ten program? Jesli masz mozliwosc to najpierw zobacz ten program a potem krytykuj i ublizaj:) Wlasnie najwiecej do powiedzenia maja te co w d***e byly i gowno widzialy a do madrowania pierwsze:) Widzisz to jest tok Twego myslenia-te zdanie powyzej.... Nie wiem gdzie bylas i co widzialas a dla przekory napisze.A co mi tam.... Te forum jest najgorsze z jakim sie spotkalem,bo na innych nie ma az tyle zawisci i jadu

Gość gość
chodzi o analogię: to, że ktoś (bez znaczenia czy w Niemczech, Anglii czy Polsce) robi z siebie idiotę, to nie znaczy, że ja też mam robić (mniejszego).. to, że jest ktoś głupszy od Ciebie, nie znaczy jeszcze, że Ty jesteś mądra (nie jest to osobista wycieczka, tylko przykład)

Gość gość
I to jest wlasnie to.....najpierw trzeba zobaczyc a potem krytykowac a na koncu ublizac,ze ktos jest glupi.... Czy wiesz o co chodzi autorce?bo mam wrazenie ze wogole nie wiesz....

Gość gość
to mnie oświeć geniuszu..

Gość gość
Jakbys byla nieco wiecej inteligentna to bys zobaczyla najpierw ten program a potem sie madrowala....nie ocenia sie ksiazki po okladce....

Gość gość
a czy nie przeszło Ci przez ten piękny umysł, że nie każdy ma niemieckie VOX? a nawet jak ma, to niekoniecznie ogląda?...

Gość gość
Nie można być WIĘCEJ inteligentnym, można być co najwyżej BARDZIEJ inteligentnym ;]

Gość gość
Ale jesli chcesz zabrac glos to najpierw trzeba raczej obyc sie z tematem co?;) a nie od razu wystawiac negatyw

Gość gość
Ale dziewczyno czemu sie tak obruszasz? Ktos slusznie zwrocil Ci uwage,ja tez nie wiem co autorka miala na mysli a nie wypowiadam sie,bo co najlepiej jest komentowac nie znajac tematu?!

Gość gość
Ja też ostatnio oglądałam w tv wesele Romów i szczerze mówiąc dla mnie to totalna żenada i wiocha, ale kto co lubi. Skoro im się to podoba i uwielbiają kicz to kij z nimi.

Gość gość
Ja zawsze podziwilam te panny mlode co mialy na sobie megaa kilogramowe suknie suknie,ze ledwo sie w nich poruszaly a nic nie mowiac o siedzeniu;)mega strojne i balowe suknie,ale coz u nich jest taka tradycja i oni to przekazuja z pokolenia na pokolenie.To tak jak u nas z naszymi tradycjami,ze w jednych rejonach sa i beda a w innych pomimo,ze sa to jednak zanikaja