Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berraaaa

powiedział że jego była dziewczyna była lepsza w łóżku ode mnie siedzę i ryczę

Polecane posty

Gość gość
to jest idiota. Po co CI ktos taki. O byłych sie nie wspomina bo kazdy jest inny. Nie wyobrazam sobie zeby moj tak powiedzial

Gość gość
Zamiast sie doskonalic to udajesz mala dziewczynke. Moze naprawde jestes kiepska, raz bylem z taka, co lezala tylko i nic nie robila, jakby nie wiedziala na czym to wszystko polega.

Gość ze starych pamietnikow
smiej sie wszedzie placz u ukryciu badz lekka w tancu ale nigdy w zyciu :classic_cool:

Gość berraaaa
łatwo powiedzieć nie wiem co robię nie tak, staram się

Gość tessky
No to zle, ze sie starasz, bo w tym wszystkim nie chodzi o to, zeby sie starac, ale zeby na luzie przezywac bliskosc.

Gość ze starych pamietnikow
jemu to powiedz :classic_cool:

Gość gość
Pooglądaj filmiki instruktażowe, np. na czerwonej tubie, chie chie.

Gość gość
To dlaczego z nią nie jest ?chyba on był kiepski,rzuć go nie warto skoro cię tak potraktował dobry kochanek potrafi rozmawiać o potrzebach obustronnych ,seks to delikatna dziedzina niestety niektórzy faceci myślą ze będą mieć prostytutki w łóżku beznadzieja

Gość To świństwo i tyle
Powiedzieć coś takiego. Nie sądzę, żeby ten facet Cie kochał. Nawet jeśli ma jakies "ale" do Ciebie w łóżku, to tak sie takich rzeczy nie załatwia. Tylko się rozmawia z partnerką o swoich pragnieniach, czego by się chciało w łóżku. Myslę, że on chciał osiągnąć dokładnie to, co osiągnął: żebyś się poczuła do niczego i zaczeła bardziej starać obsługiwać szanownego lorda :O Rady, że masz się instruować na dziwach z red tube włożyłabym tam gdzie ich miejsce - do śmieci. Raczej przemyślała podzękowanie panu za współpracę, skoro nie potrafi swoich oczekiwań i pragnień sygnalizować w inny sposób.

Gość gość
Prawda zawsze boli. Twój partner jest chamem bo powinien Cie okłamywać a nie wyznawać takie rzeczy.

Gość za szybko cofamy
zostaw uja. rozmyślnie Cię rani tak gadając, niszy Cię w ten sposób. nie bądź z kimś kto Cię rani.

Gość berraaaa
może chodzi mu o to że mam opory przed robieniem mu loda i nie przepadam za pozycją od tyłu bo czuję się wtedy dyskomfortowo i jakby wykorzystana, jak przedmiot

Gość gośćnaiwny
no cóż-gra się tak, jak przeciwnik pozwala. ;) Może on też nie był bogiem w tej dziedzinie. Podobno ludzie dobierają się wadami :o Olej palanta...:o

Gość gość
To powiedz mu żeby w*********ł do byłej

Gość gość
Berraa pozycja ,,na pieska" i ,,fellatio" to obowiązkowe pozycje w repertuarze łóżkowym dla większości współczesnych facetów. Jeżeli masz przed tym opory, to szukaj faceta w organizacjach/stowarzyszeniach/kołach przykościelanych - a i ci mogą okazać się typowymi samcami, che che.

Gość gośćnaiwny
poza tym jak on jest taki szczery, że mu nie przyszło do głowy, że ciebie tym zrani to niech mu była robi loda. Może się jeszcze doprosi

Gość gość
Dziwię się że tego nie lubisz ale cóż ...powiedz frajerowi ze nie robisz mu loda bo Twój były miał większego i poprostu nie wiesz jak się za takiego pokurcza zabrać .Oko za oko ,ząb za ząb .A on Ci lize ?

Gość gość
kopnij go w d*pe...

Gość To świństwo i tyle
"może chodzi mu o to że mam opory przed robieniem mu loda i nie przepadam za pozycją od tyłu bo czuję się wtedy dyskomfortowo i jakby wykorzystana, jak przedmiot" . Szkoda, że nie zadał sobie pytania, czemu masz opory. Może dlatego, że właśnie czujesz się jak przedmiot w relacji z nim, hm? Gdybyś miała pełne zaufanie do niego, czuła się pewna siebie, pożądana w łożku, podkręcona na maksa i kochana, to byś oporów być może nie miała przed bardziej wyuzdanymi rzeczami. Może czas na innego partnera, który potrafi tak kobiete rozkręcić, żeby zapomniała o wszelkich hamulcach? A najpierw czas na banał - tak zwaną szczerą rozmowę ;) A jak nie pomoże, to ciao.

Gość To świństwo i tyle
"A on Ci lize ?" . Pytanie z grubej rury, ale dość istotne :)

Gość gość
Jesli facet kocha Cie adoruje uwielbia to pozycje takie jak na pieska czy milosc oralna nie jest ponizeniem!!!!! helołł

Gość gość
Ja to uwielbiam

Gość gość
Faceta zatrzymuje się nie tylko ładnym ciałem, ale także umiejętnościami: przede wszystkim łóżkowymi. Tak więc sam fakt posiadania ładnej buźki, zgrabnego ciała nie jest wystarczający, jeżeli w łóżku leżysz nieruchomo i nie wydajesz z siebie żadnych dźwięków.

Gość gość
Ja bym go pogonila. Dodajac ze moi poprzedni tez byli lepsi, tylko nie jestem taka swinia jak on by mu to wypominac. Dla mnie taki facet jest skreslony. Nie dosc ze cie porownuje to jeszcze jest takim prostakiem i hamem by ci o tym powiedziec.

Gość gość
widocznie jesteś kiepska albo się postaraj albo on cie rzuci :D

Gość gośćnaiwny
Oko za oko ,ząb za ząb .A on Ci lize ?>> popieram. To ważna sprawa. :D ps.dziewczyno, olej go!