Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosca

Czy zostalyscie obrazone na Wizazu

Polecane posty

Gość Gosca

Hej dziewczyny, Czy zostalyscie kiedys obrazone na forum wizaz.pl? Ja praktycznie pierwszego dnia kiedy tam weszlam... rzucily sie jak hieny bo osmielilam sie zadac pytanie i nie zgodzic z opinia innej uzytkowniczki. :/

ja z kolei na tym forum jestem non stop wyzywana i obrazana - bo najczesciej ktos sie nie zgdaza z moim zdaniem (co rozumiem) ale jest za glupi zeby wyjasnic co mysli wiec pisza do mnie te baranice soczyscie sie przy tym podniecajac - co mnie zawzse bawi;-) ;-) z drug strony po co sie tym przejmowac ?;-) ;-) ja wychodze z zalozenia ze wyzwiska sa problemem osoby wyzywajacej i najczesciej swiadcza o jej zaburzeniach psychicznych i zwiazanych z tym silnych emocjach;-)

Gość gość
Haha ROR ty to tutaj tez jestes nadmiernie obrazana z tego co zauwazylam :D

Gość 0987654321mna
a ja sobie pisze jako pomrancza i git:D nie musze sie z mendami uzerac:D

Gość Gosca
No cóz, ROR, ja tez nie zawsze zgadzam sie z Twoimi pogladami, ale do glowy by mi nie przyszlo bawic sie w jakies dziecinne wyzywanie... podobnie na Wizazu, gdzie ja zostalam 'zjechana'. Mnie sie to 'w pale nie miesci' jak mozna byc tak niegrzecznym w stosunku do innych. Tam niby taki poziom, taka kultura, a laski zachowuja sie jak... no, jakby z rynsztoka wyszly.

Gość gość
Jak to zostałaś zwyzywana? Podobno tam od razu banują za bluzgi :O

"Haha ROR ty to tutaj tez jestes nadmiernie obrazana z tego co zauwazylam" x no takl ;-) wiesz ja uwazam ze tym pannom daje w pewniem sposob frajde jak sie tak 'wyzyja' na mnie - moze im troche para z uszu sxhodzi, a mi tam bez roznicy bo nie biore tego personalnie;-) smieszy mnie ta ich zajadlosc tylko dlatego ze mam inna opinie w tamcie - dla mniej to przejaw ich kiczowatosci;-) x "a ja sobie pisze jako pomrancza i gitsmiech.gif nie musze sie z mendami uzeracsmiech.gif" x na mnie zkaladaja topiki - i potem sie zlatuja tam i sobie opowidaja jak to mnie "ignoruja" bo jestem taka i owaka - a glupiemu radosc ;-) ;-) ;-) x No cóz, ROR, ja tez nie zawsze zgadzam sie z Twoimi pogladami, ale do glowy by mi nie przyszlo bawic sie w jakies dziecinne wyzywanie... podobnie na Wizazu, gdzie ja zostalam 'zjechana'. Mnie sie to 'w pale nie miesci' jak mozna byc tak niegrzecznym w stosunku do innych. Tam niby taki poziom, taka kultura, a laski zachowuja sie jak... no, jakby z rynsztoka wyszly." x no wiesz tepakow na swiecie nie brakuje i niestety sa oni (one?;-) w wiekszosci - skacza jak takie zabki odpowiednio pobudzane;-) ;-) ;-) troche im wpsolczuje bo musza byc bardzo nieszczessliwe skoro maja tyle agresji np. do mnie - bo cos tam napisalam, jak w ogole takie perdoly (jak moja opinia) moze kogos tak pobudzac?;-) ;-) ;-)

Gość gość
Daj linka to je tez zwyzywamy:)a co kafeteryjna solidarnosc :D

Gość gość
Czemu nie? Można zrobić taki wjazd tam.