Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tnnitus woman

dla J

Polecane posty

Gość gość
to piosenka o niej jako kwietniu i nim pazdzierniku albo na odwrot rosmusa

Gość tinnitus woman
no właśnie nie. coś jakby animalsów jakiegoś starego zespołu, jako podkład do jakiegoś serialu amerykańskiego. o dziewczynie która wciąż się zmieniała-przebierała. nie wiem :(

Gość Januszekk
tak sobie pośpiewać o niekończącej się miłości i np. sobie znależć ...i pośpiewać , i tak sobie nie jest to głupie , jak się czasami uważa :)

Gość tinnitus woman
:) wszystko się kończy, ale pośpiewać można, połudzić się można, pomarzyć można :)

Gość Januszekk
zależy w jakim sensie się kończy i dla kogo się kończy i co się kończy

Gość Januszekk
e tam się kończy , tak poza tym tylu mam znajomych i rodziny , którym się nie pokończyło pomimo dziesiątek lat trwania wszystko zależy , jak ktoś podchodzi do życia i do drugiego :)

Gość tinnitus woman
cóż ciężko zmienić zapatrywanie na pewne sprawy mając za sobą bagaż doświadczenia życiowego. nie ma dwudziestu lat :) mam realistyczno-pragmatyczy stosunek do wszelkiej stałości. aczkolwiek, romantyzm czasem przyćmiewa rozsądek :)

Gość Januszekk
i ma przyćmiewać , bo w końcu po co mamy się dręczyć jakimiś rzeczemi które okazały sie jakaś jednak głupotą w sensie , że i tak to było bez sensu , skoro ktoś np. był albo tak , albo nijak , a właściwie miał wszystko na parę stron , korzystajac z kazdej po kolei :( tak sobię patrzę jakoś tak realistycznie , czyli chłodno na takie istotne sprawy

Gość Januszekk
śpiew syren kojarzy mi sie z Odyseja , którą właściwie uwielbiałem , jako książkę i opowieść -Odys związał towarzyszy i zatkał im uszy woskiem , aby tego nie słuchali :D

Gość Januszekk
kaczmarek mnie nieco wkurzył idiotycznym niszczeniem kultu bohatera Odysa Odys nie szlajał się bez potrzeby na wojnach i zabawach , tylko dążył zawsze do jak najszybszego zakończenia idiotycznej wojny i powrot\u do swojej ukochanej i życia w tym czym żył a że pewni bogowie nie sprzyjalu mu specjalnie , dlatego sie tulał tyle lat i niech taki bard nie przeinacze tego , co naprawdę było :(

Gość Januszekk
fajne , piękne i jakieś takie podobne dobrze że szukałaś i ZNALAZŁAŚ ! :)

Gość dzbanuszekk
a Padme ??? nie trzeba zupełnie przypominć N. Portman aby być Padme A. chociaż figura i wzrost ale to nieważne - należy mieć mniej wiecej osobowość Padme , czego nie można już sobie zarzucić , że coś nie pasuje :D

Gość tinnitus woman
nie przypominam padme ani wzrostem ani figurą. i nie za bardzo rozumiem, czemu uważasz, że w ogóle przypominam jakąkolwiek postać charakterologicznie, skoro nie wiesz kim jestem?

Gość Januszekk
ponieważ poznałem pewną padme z kafe po przesłaniu przedwczoraj tego fragmentu z piosenka z tym motywem uśmiechnęłaś się podwójnie , a ja to zbyt mocno odebrałem , jako że mozesz być nią :) tu jest nieco dziwnie - właściwie nie wiadomo kto pisze ale ona czasami tu bywa :)

Gość tinnitus woman
dokładnie wiem jak tu jest, w skrócie - paranoicznie. każdy myśli, że rozmawia z tym z którym chciałby rozmawiać albo którego wyimaginował . :) jeśli zgadzają się choćby minimalnie jakieś szczegóły, to osoba szukająca chwyta się tego jak pijany płotu. zatem dla sprostowania jestem blondynką i ty nie możesz być moim przyjacielem, ponieważ jego nie ma w Polsce a tam gdzie jest nie ma dostępu do neta o kafeterii nie wspomnę, ponieważ tu nie pisuje, chociaż czasem podczytuje. :) dlatego ja ani przez chwile nie pomyślałam, że ty jestes nim. :) ale spokojnie, powymieniać się uprzejmościami zawsze można. ludzie są dla ludzi.

Gość Januszekk
powiem więcej : ludzie ludziom zgotowali ten los .

Gość tinnitus woman
ja się do niczego nie przyznaję, nie robię wody z mózgu i bigosu z uczuć nikomu a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. :) jestem...hm.. nie do pokochania :) dla J https://www.youtube.com/watch?v=IynZ8oMpxyM