Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena79

Moi rodzice sa na mnie wscielki

Polecane posty

Gość gość
nie podniecaj się tak! oczywiście, ze matury nie musza mieć wszyscy,ale wśród ludzi, którzy odnieśli sukes zawodowy, tych bez matury jest może 0,001% reszta to ludzie bardzo wykształceni, czesto specjaliści w danych dziedzinach.

Gość gość
Matura jest dla ciebie zaswiadczeniem ze masz szkonczona szkole srednia po to jest ci potrzebna matura abys znalazla lepsza prace. A bez matury nie wazne czy chodzilas do technikum czy nie masz skonczona tylko podstawowke... Rozumiem Twoich rodzicow ze sa wsciekli na ciebie ale zle postepuja ze ciebie wyzywaja!.

Gość Milena79
Jakie znajomości??? Człowieku co Ty pierdzielisz?! Ty chyba sobie nie zdajesz sprawy ile to trzeba się samemu fatygować aby gdziekolwiek pójść. Ja przynajmniej chce iśc dalej. Zacząc od czegoś a nie stać w miejscu! Może Ty jesteś bezrobotny i szukasz sensacji gdzie indziej skoro potrafisz tylko prawić swoje"morały"...

Gość gość
dokładnie! i na każdym papierze do końca życia będziesz mogła zaznaczać wyksztalcenie..... gimnazjalne :-O średnie ma się wtedy, kiedy się ma maturę

Gość gość
Nie da się was czytać! Jest się nikim bez matury! O matko! Spadam bo dyskusja z matołami jest bezproduktywna!

Gość hahahahahahahahahaha
noooo już widze, jak ktoś sobie wziął do biura rachunkowego głąba bez matury :-P wymyśl jakiś lepszy żart

Gość Milena79
Wykształcenie średnie posiada osoba, która: 1) ukończyła szkołę ponadpodstawową, z wyjątkiem szkół wymienionych w art. 9 ust. 3 pkt 1, (czyli potocznie zwaną zawodówką [przyp. red.])lub 2) ukończyła szkołę ponadgimnazjalną, z wyjątkiem szkoły wymienionej w art. 9 ust. 1 pkt 3 lit. a i h. Młodzież kończąca taką szkołę otrzymuje dokumenty, świadectwa: Świadectwa ukończenia technikum MENiS-I/62/2 dla uczniów technikum dla młodzieży i inne np. świadectwo z wyróżnieniem. Ja akurat posiadam świadectwo i dyplom ukończenia Technikum. Aktualnie nie mam papieru,że zdałam maturę i egzaminu zawodowego.

Gość troszkę nie rozumiem wytlumacz
Ja przynajmniej chce iśc dalej teraz ? a co robiłaś przez 4 lata technikum teraz to tylko rozlane mleko

Gość gość
A wy buraki z maturą zazdrościcie dziewczynie, bo jej się udało znaleźc fuchę, a wam nie! I kto tu jest głąbem? Zastanówcie się...

Gość Milena79
Sam jesteś głąbem . Nic innego nie potrafisz napisać? TYlko śmiejesz się z czyjeś porażki??? Pochwal sie jakie Ty masz wykształcenie . Pewnie nigdzie nie pracujesz i mieskzasz na czyimś utrzymaniu i potrafisz tylko narzekać . też mi coś.

Gość gość
Zawiść, zazdrość, jakie to typowo polskie.....

Gość Milena79
Dokładnie. Pewnie siedzą w domu jak stare dziadki(nie obrażając starszych ludzi) I tylko narzekają,a sami nic nie potrafią zrobić. Pfff...cała Polska.

Gość no tak tak takkkk
jak się ma super znajomości to można iść pracować, nieważne, że jest się nieukiem bez matury hihi szkoda, że ci wykształceni bez pleców się marnują :-(

Gość gość
UKOŃCZYŁA! a ty nie ukończyłaś masz tylko dyplom zakończonych zajęc dydaktycznych ,a le szkoły średniej nie ukończyłaś, bo szkoła średnia kończy się MATURĄ

Gość Jolka3434
Ludzie ogarnijcie się. To,że komuś się nie udało zdać matury to nie koniec świata! Ważne,że chce iśc dalej,chce coś robić a nie czekać na to,aż coś rodzice zrobią. Co wam daje wyzywanie kogoś? "Nie znasz? Nie oceniaj" Trochę szacunku...

Milena - o zazdrości i "nic nie robieniu" to będziesz mogła zacząć mówić jak sama coś zrobisz żeby jakoś wyjść w bagna w które sama wlazłaś.

Gość a Ty co potrafisz zrobic
sami nic nie potrafią zrobić. Pfff...cała Polska ------> na pewno zdać mature :-P nie rozczarować rodziców :-P być odpowiedzialną :-P brawo

Gość gość
milena puknij się w łeb dziewcyznko :-O czego ci mamy zazdrościć? ze jestes głąbem, który nie moze zdac kretyńskiego egzaminu? kiedys matura to była matura, a teraz to jakiś żart jest a i tak nie potrafisz tego zdać. wiec czego mam ci zazdrościć? głupoty? :-D stażu? :-D siedzenia na garnuszku rodziców pzrez nastepne 20 lat? :-D

Gość gość
Taa... Jak komuś się uda zdobyć posadę to zaraz że znajomości itd. No, tak najlepiej tłumaczyć własne nieudacznictwo! To trzeba było głąbie być zaradnym i zabiegać o te znajomości! Przecież taki inteligent klasy wyższej z ciebie, to powinieneś o tym wiedziec! Czyż nie? Hahahaha ubaw po pachy ;p

Gość Jolka3434
Wiecie co to znaczy czytanie ze zrozumieniem??? Chyba nie skoro nie wiecie,że osobą,która ukończyła szkołę średnią(technikum,Lo) - nawet bez matury,ma wykształcenie średnie. Jeżeli tego nie wiecie,to właśnie pokazujecie jaką szkołę skończyliście gimnazjaliści :P

Gość gość
Jolka trafiła w sedno...

Gość gość
ale wy głupie jesteście tłumaczysz się tymi paragrafami jakbys desperacko chciała utrymac się na powierzchni a prawda jest taka, ze ludzi to gówno będzie obchodziło, będą chcieli wiedziec jakie masz wykształcenie i samo hasło,z e nie masz matury cie skresla i nikogo juz nie interesuje czy masz srednie czy najśredniejsze :-O a poza tym bez matury to gdzie ty dziewczyno chcesz dalej isć? chyba do warzywniaka :-O bez matury masz wszędie drzwi zamknięte

Gość gość
Inteligencji skończyły się argumenty...

Gość gość
inteligencja jak sama nazwa mówi wie, kiedy wycofać się z płonnej dyskusji, bo głupi i tak nigdy już nie zmądrzeje.

Gość gość
nie każdy musi byc geniuszem?- to prowokacja, żeby nie zdać mimo tego, że się uczyło trzeba być głupim więc rodzice mają rację

Gość gość
Drzwi zamknięte ma ten co ma takie przekonania jak ty. Skoro uważasz, że bez papierka jesteś nikim, to jesteś i tyle. Ja tak nie uważam i jakoś w warzywniaku nie wylądowałam! Boże, co za ograniczeni ludzie. Współczuję...

Gość gość
akurat matura dziś jest trudniejsza niż kiedyś- no blagam... matma jest łatwa, odkąd obowiązkowa, el generalnie matura z takich przedmiotów jak polski, biologia, wos- dużo cieższa

Gość gość
Tak, masz rację. W końcu jesteś kwintesencją inteligencji... :/

Gość gość
jasne, moja siostra niedawno sprawdzała matury z polskiego :-O dramat! dawniej to by pierwszoklasista to zdał

Gość gość
Tak, masz rację. W końcu jesteś kwintesencją inteligencji... :/