Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milena79

Moi rodzice sa na mnie wscielki

Polecane posty

Gość agata16161
troche pokory dziewczyno, ciesz sie ze masz ten staz, ale nie wyzywaj ludzi od nierobow skoro sama siedzisz na garnuszku u rodzicow

Gość gość
bez matury masz wszędie drzwi zamknięte -----> ona sobie sama załatwiła staż w księgowości wierzycie w to ?

Gość gość
Co, dowartościowaliście się już? Ulżyło? Hehehe

Gość xen
"Inteligentni"z maturą nie pogrążajcie się.Odnoszę wrażenie,że matura to Wasze największe osiągnięcie,a po niej długo,długo nic.

Gość gość
Ja odnoszę niestety takie samo wrażenie

Gość agata16161
xen no to tylko twoje wrazenie, nic wiecej

Gość gość
ktoś tu się wkurzał, że laska idzie na staż, a pełno ludzi wykształconych marzy o takim stażu i iść nie może, bo takie osoby jak autorka blokują miejsca....ja się z tym zgadzam

Gość gość
i się tak nie ciesz tym stażem tylko mysl powaznie o przyszłosci, bo to tylko staż :-O skoro jestes tepa, to uważasz, ze ktoś będzie cię trzymał w pracy przez najbliższe 40 lat i płacił ci za twoją niekompetencję? bo miałas załatwiony staż? :-D

Gość marilyn111
oczywiście twoja siostra pieprzy głupoty. kiedyś dawali wypracowania typu "porównaj bohatera pozytywistycznego do romantycznego"- dziś już takich banałów nie ma. klucze z rozszerzenia są coraz gorsze.

Gość gość
i się tak nie ciesz tym stażem tylko mysl powaznie o przyszłosci, bo to tylko staż :-O skoro jestes tepa, to uważasz, ze ktoś będzie cię trzymał w pracy przez najbliższe 40 lat i płacił ci za twoją niekompetencję? bo miałas załatwiony staż? :-D

Gość gość
no tak w te klucze trzeba się wstrzelić ale prawda jest taka, że dzisiaj maturzyści nie potrafią napisać wypracowania, a kiedyś to było konieczne

Gość gość
To widocznie nie wykształcenie decyduje dziś o możliwościach. Trzeba było tez sobie załatwić! Nie wyszło? Widocznie nie jesteś wcale taki mądry!

Gość gość
nie pieprzy idiotko, bo pieprzyc to cię może twój facet albo ojciec jak wolisz sama widziałam te nędzne matury :-D taką mature to kompletny kretyn moze oblać

Gość gość
weźcie mnie nie rośmieszajcie z tym stażem :-D to ze po zanjomosci dostała możliwośc zrobienia stażu to ma być wielki sukces????????????? :-D :-D ja p*****le :-D bez komentarza :-D

Gość gość
No, wasze wypowiedzi są faktycznie wprost przesycone kulturą i poziomem wykształconego człowieka... Bez komentarza.. Jak mamy takich magistrów to nie dziwne, że siedzą na kasie w biedronce..

Gość marilyn111
jasne, napisać na 30% może każdy, ale dostać 80% jest dużo cięzęj, niż kiedyś zaliczyć na 5. bez dwóch zdań

Gość gość
a po stażu będzie miała jakies zycie czy nie? czy jej kariera zakończy się na tym wielkim stażu, an którym pzrez kilka miesięcy zarobi 900zł?

Gość gość
no dobra autorko! jak widzisz dalej swoje życie? co po tym stazu będziesz robić? bo chyba nie uważasz, ze nagle wszyscy będa błagac cię żebys przyjęła ich oferte pracy?

Gość gość
Boszsz... A ile ludzi po stażu żyje i sobie radzi? Co za durna wypowiedź... Nie, wiesz? Dziewczyna umrze zaraz po stażu bo matury nie zdała.

Gość gość
obawiam się że to ty jestes durna, bo pytanie nie było kierowane do ciebie. nie wtrącaj się, a poza tym autorka chyba nie potzrebuje adwokata i mimo że nie ma matury potrafi odpowiadac na pytania, prawda? :-O

Gość gość
A ja się obawiam, że braki w swojej inteligencji i wykształceniu rekompensujesz sobie udowadnianiem Milenie, że bez matury i studiów nie ma wartości na rynku pracy. To świadczy niestety o twoim niskim poczuciu własnej wartości. Co cię to obchodzi czy sobie w życiu poradzi? Na jakiej podstawie twierdzisz, że po stażu nie ma przyszłości? Bo ty jej nie masz? Nie mierz wszystkich swoją miarką...

Gość gość
ale jestes głupia :-D :-D ja nie byłam na stażu, bo od razu po studiach specjalistycznych dostałam dobrą pracę, a potem założyłam dodatkowo swoją firmę, w której zatrudniam 3 osoby, więc kompleksy to chyba sama tutaj leczysz :-D zapytałam tylko co zamierza dalej zrobić, bo ja nie wiem, co zamierza, nie napisała jak zamierza sobie radzić w przyszłosci? a ty sie rzucasz do mnie :-D weź moze coś na nerwy

Gość gość
I właśnie dla tego twierdzisz, że nie poradzi sobie bo nie ma matury a tylko staż? A kto powiedział, że nie otworzy firmy i ona, bez matury, i nie osiągnie sukcesu? Czujesz się lepsza bo skończyłaś SPECJALISTYCZNE studia w co szczerze wątpię? Może ten staż jej w tym pomoże, może nie tego nikt nie wie. Ale przedstawianie czarnych wizji braku " kariery" bez matury jest po prostu śmieszne. Jeszcze całe życie przed nią. A głupie to jest przekonanie że się jest kimś lepszym bo się ma studia!

Gość gość
Wez dziewczyno nie p*****l, matura z matmy to schemat, jakimi zadaniami.cie mogli zaskoczyc? Co doj****i wam calki i pochodne? co tam moglo byc tak.ciezkiego skoro te zadania sa zawsze na podobnej zasadzie. I nie sraj mi, ze nie wiem jakie sa zadania bo pmature z majty pisalam dwa lata temu. I czy wezme mature moja i twoja to te zadania roziwazuje.sie zawsze tak samo.

Gość gość
widzisz... ja skończyłam studia i wiem jak się pisze DLATEGO, a ty tego nie wiesz, więc już na tym etapie uważam dyskusję za zakończoną. Doedukuj się jak chcesz rozmawiać z ludźmi leserko bez wykształcenia! i tak! po stażu nie zrobi żadnej kariery! żaden staz jeszcze nie był otwartymi wrotami do kariery zwłaszcza jak się nie ma w mózgu nic i jest się zwyczajnie tepym. Niech ona się modli, zeby dotrwała chociaz do końca stazu, bo jak jest tak tępa jak opisuje, to mogą jej podziękowac już po 2 dniach.

Gość xen
No ja widzę zakompleksioną osobę po studiach,która też pisze z błędami.

Gość gość
idź do szkoły, zeby dowiedziec się jaka jest różnica między błędem a literówką :-D

Gość gość
Jestem w lekkim szoku, że o głupiej maturze mówi się w kontekście pracy, przecież dzisiaj to jest najbardziej podstawowy symbol pewnej ogłady intelektualnej, który każdy sensowny człowiek powinien mieć dla samego faktu posiadania tego. I jasne, można mieć pieniądze bez studiów i tej nieszczęsnej matury, ale przecież nie o same pieniądze chodzi w zdobywaniu wykształcenia. Niezdanie matury to nie koniec świata, ale - przy dzisiejszym jej poziomie i powszechności - to obciach i przyznać się do tego należy.

Gość xen
Winny się tłumaczy"polska język,trudna język"

Gość gość
Tak pluj dalej jadem, obrażaj innych, to świadczy właśnie o twoim poziomie. Nie masz zielonego pojęcia jakie mam wykształcenie i kim jestem bo w przeciwieństwie do ciebie nie chwalę się tym na forum. Myślę, że byś się mocno zdziwiła. Błąd w szybko pisanym tekście nie świadczy o braku studiów , tak samo jak brak matury nie świadczy o braku szans. Jeśli jesteś na tyle ograniczona, że tego nie pojmujesz to współczuję i faktycznie, dyskusja z tobą jest bez sensu. Magistrem to ty chyba jesteś od miotły prostaczko. Tyle w temacie.