Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powazny problem

Polecane posty

Gość gość

Hej... 14 lipca rozstalam sie z chlopakiem. 16 lipca dostalam normalniej miesiaczki. pozniej dostalam jej znowu 31 lipca... teraz powinnam miec 27sierpnia i nie mam do tej pory, nawet sie na to nie zapowiada... nie wiem czemu tak jest i co sie dzieje, moze to przez stres... Jednak napierw pojawila sie po 16 dniach, a teraz nie ma jej wcale... czy jest jakies prawdopodobienstwo ze moge byc w ciazy????

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
zaczynam pomalu wariowac.... nie moge byc w ciazy, nie jestesmy juz razem i na pewno nie bedziemy. obydwoje ukladamy sobie zycie na nowo... I teraz takie cos... strasznie sie boje. az mnie trzesie na mysl, ze mialabym zrobic test.... nie wiem jakie jest prawdopodobienstwo ciazy, pierwsza miesiaczke mialam normalna bolesa, druga tez pojawila sie normalnie z tym, ze pierwszy raz w zyciu mialam ja po 16 dniach, a teraz nie mam wcale...

Gość gość
22.... a czemu pytasz?to nieistotne

Gość gość
mam 11 lat,chłopak 9 :-( jestesmy ze soba 4 lata z małymi przerwami,bo on pracował za granicą

Gość gość
ale na chipsy,cole i pampersy zarobił:-)

Gość gość
durny tumanie, zamiast zadawać pytania na tym durnowatym forfum, idź wreszcie do lekarza ginekologa, wiesz, to taki lekarz, który cię zbada i wyjaśni problem

Gość gość
wypowie sie ktos normalny ?chce tylko wiedziec, czy ktos sie orientuje czy jest jakies prawdopodobienstwo ciazy... nic wiecej...

Gość gość
masz 11 lat i współzyjesz z 9 latkiem?!

Gość gość
no to chyba logiczne, ze pojde. i wez sie ogranij i pohamuj, troche kultury. chce tylko sie dowiedziec czy sie ktos orientuje jak to jest. po to jest forum zeby pytac "durny tumanie";/

Gość gość
a co na to rodzice?

Gość gość
uprawialiscie sex?

Gość gość
dobra widze, ze bez sensu bylo pytac sie tutaj, bo nikt normalny nie zechcial sie wypowiedziec. Tak myslalam, ze na takim forum niewiele sie dowiem, ale coz. Probowalam chociaz. Pojde do lekrza to rozwieje watpliwosci. poki co pozostaje mi czekac w niepewnosci na wizyte

Gość gość
przeciez jemu nawet nie staje jeszcze,coś ściemniasz

Gość gość
p******i wy jestescie czy jak?? napisalam ze mam 22 lata, Chryste.......

Gość gość
lekarz wezwie policje,ze dwoje małolatów odbywa stosunki płciowe,idz do znachorki,jak się okaże że zaszłaś,to ci baba zada ziół i wywoła poronienie,chyba nie chcesz miec dziecka w tym wieku

Gość gość
no tak, jeszcze wakacje to gimby przed komputerem sie nudza. :) czego sie mozna spodziewac, zalosne

Gość gość
uważaj na siebie,wcześnie zaczęłas współzycie,a to może mieć bardzo powazne konsekwencje

Gość gość
Chryste Panie co to się porobiło na tym świecie,9 latek i 11 latka,to jakis koszmar,zgłaszam to do kuratora

Gość gość
dobra w********ac, zamykam ten temat.... pelno debili na tym swiecie. Czlowiek chce sie czegos dowiedziec to najlepiej robic jaja i pisac jakies z****nstwa. Zycze tym wszystkim idiotom zebyscie sie kiedys w zyciu tak stresowali jak ja teraz, nara.

Gość gość
w szkole wiedzą? co na to nauczyciele.koleżanki,rodzina?

Gość gość
no tak,wulgarna małolata z patologicznej rodziny,nie ma sie co dziwić,ze sex już poznała:-(

Gość gość
jasne, milo mi : )

Gość gość
a ja wierzę w miłość nawet u takich dzieci,moze faktycznie się pokochali i jest im dobrze:-) trzymajcie się kochani,przynajmnie dziecko będzie miało młodych rodziców za 20 lat

Gość gość
poprawiliscie mi debile humor

Gość gość
no i git,temat masz rozkręcony i baw się dalej sama,nara

Gość gość
mnie akuart na rozkreceniu tematu nie zalezalo, chcialam tylko sie poradzic i sprawdzic co inni o tym mysla, ale niestety zadnej normalnej odpowiedzi nie uzyskalam, szkoda, ale chociaz sie posmialam, nawet w pracy u mnie tylu debili nie ma co na tym forum. milego wieczoru

Gość gość
na tak wyświechtany temat i tak nie uzyskałabyś odpowiedzi,idz sobie do tego lekarza,a nie zadawaj wiecej durnowatych pytań na jeszcze bardziej durnowatym forum

Gość gość
na wizyte chyba czekac prawda? wiec nic nie stracilam, ze zadalam pytanie takze tu. skad moglam wiedziec, ze nie znajdzie sie chociazby jedna osoba ktora mi odpowie i poradzi?