Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna manipulowac czyims umyslem

Polecane posty

Gość gość
napiszcie coś jeszcze

Gość gość
jesteś porąbana

Gość gość
ale nie wiem co :) amidek jestes jeszcze gdzies ? dlaczego doswiadczajac jednosci ze swiatem nie pozostales na tym poziomie swiadomosci? Bales sie o utrate swojej tozsamosci ? wolales patrzyc z perspektywy malego 'ja' ? co do mnie, nadal walcze i staram sie skupiac na myslach w umysle i nie dostrzegac obecnej chwili. Jestem zmeczona tym (zyciem w myslach), wiec postanowilam dozowac sobie, troche ponarzekac, przeklinac, wyzywac i inne takie (oddalajace mnie od rozpoznania tego kim naprawde jestem, a nie tym kim mnie zaprogramowano). Niestety energia w glowie czasami sie pojawia i w klatce piersiowej. Obawiam sie, ze oczyszczenie sie dzieje pomimo mojego negatywnego udzialu. Wolalabym, zeby nie, bo zbyt dumna jestem. moge dopisac, ze po tej medytacji z guru mialam doswiadczenia w stylu, ze np mialam doswiadczenie, ze jestem krzyzowana - to przy najgorszym ataku zlych wspomnien z dziecinstwa ( dowiedzialam sie, ze ojciec sie ze mna zabawial jak bylam malutka i uswiadomilam sobie, ze cale zycie sie na mnie zawsze gapil i to dlatego zawsze chodzilam w szerokich ciuchach - ale wyparlam to ze swiadomosci ) ale bezbolesnie krzyzowana, tylko silna energia pulsowala w moich stopach, dloniach i sercu. Albo poprzez energie wibrujaca z mojego ciala, palilam wszystkie zarowki w mieszkaniu, oraz bezpieczniki. duzo 'dziwnych' rzeczy sie dzialo.