Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci to pasożyty

Polecane posty

Gość gość

w pracy w domu w łożku...wszędzie, jestem akurat kierownikiem zespołu, wolę coś zlecić babce bo wiem że to zrobi od razu niż facetowi...zajmie mu to 3 dni, w domu pod nos wszystko musi byc podstawione, uprane, ugotowane, posprzatane....sex....malo ktory ma w gaciach wiecej niz 12 cm, i zero fantazzji, szalu nie ma d**y nie urywa za to wyobrazenia ło matkoo a wymagania ło matkoo. Wspolczuje wszystkim kobietom ktore maja pasozyta w chacie, ja nie mam jestem stara panna z wyboru :-))) ale jak slucham moich koleanek w pracy to niczego im nie zazdroszcze, narobią się na starają i gówno z tego mają i tak nawet ich własny mąż z krókim członkiem nie umie zaspokoić. Faceci są generalnie przereklamowani!! lepszy onanizm niż sekz z niejednym takim samcem co to niczego nie umie. \oby to wygineło w cholerę a świat ku temu zmierza. \jest szansa :-)

Gość gość
wmawiaj sobie stara panno wmawiaj

Gość gość
jakieś argumenty gościu?

Gość gość
A żebyś wiedziala 9,99 cm we zwodzie babo jedna :D

Gość gość
Masz racje. Mój brat od 3 lat nie potrafi położyć dosłownie kilku kafelek na podłodze i przedpokój ciągle niedokończony,a kibel w WC nie jest przykręcony bo pod nim też trzeba kafelke dać. Ale mój brat wiecznie ma na wszystko czas. Chyba będe musiała się sama za to wziąć. Zrobie po swojemu ale będzie