Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takiiinick

Uchodzę za kobieciarza a to problem

Polecane posty

Gość takiiinick
oczywiście za chwilę wstawię swoje zdjęcia numer telefonu i dopisek zadzwoń teraz a co... ludzie czemu wy szukacie tu jakiś podstępów. chciałem się wygadać. usłyszeć dlaczego kobiety mogą mnie tak odbierać a co 5 wiadomość jakieś ale... szok

Gość xen
Nie wiem czemu dziwi Cię,że uchodzisz za kobieciarza skoro umawiasz się na nie zobowiązujący seks.Dla mnie to śmieszne.

Gość dinerforyou
Kto to jest kobieciarz? Podaj jakies szczegoly? Jak Ty to robisz? :-D

Gość zenith
Pewnie masz dużo koleżanek. To wkurza kobiety.

Gość xen
niezobowiązujący;/

Gość gość
no nie przesadzajmy, dużo osób miało choć raz w życiu niezobowiązujący seks, nie czyni to z człowieka kobieciarza bądź kobietę rozwiązłą ;)

Gość takiiinick
miałem po prostu taki etap w życiu i tyle. Nie jestem kobieciarzem. po prostu te koleżanki tego chciały ja też i nikt nie miał nikomu nic za złe. dla mnie kobieciarz to ktoś kto nie przepuści żadnej okazji, ktoś kto nie umie się związać, ktoś kto jeśli jest już w związku to zdradza, ktoś kto sypie komplementami kobietą na prawo i lewo. ja taki nie jestem jak juz pisałem wczesniej

Gość gość
A jak wygladasz?

Gość gość
A jak wygladasz?

Gość xen
No nie musisz komplementować kobiet,po co.Przecież to Ty jesteś najpiękniejszy,a One dotrzymują Ci towarzystwa.

Gość takiiinick
proszę was jak wyglądam. wiem ze jestem przystojny i dbam o siebie. opisywać się nie będę bo to nie ma sensu. jak to robię? co robię? jestem sobą

Gość gość
jak kobieciarz! :classic_cool:

Gość takiiinick
mówię o komplementowaniu przypadkowo poznanych kobiet. jeżeli kobieta ma to coś w sobie i naprawdę mi się podoba to oczywiście ale nie tanimi z poradnika internetowego tylko czymś co naprawdę mnie w niej zachwyca i czymś indywidualnym

Gość takiiinick
i to nie na początku znajomości tylko jak już się z nią umowie chociaż drugi raz

Gość 1234444
no to bądź wpatrzony w ta jedną zapatrzony trochę nieśmiały z zakochania,nie zauwazaj innych bab,strać głowę a nie bujaj nią na około i załatwione:-)

Gość xen
Ach trochę złośliwości z mojej strony.Postaraj się,by Twoja dziewczyna czuła się przy Tobie wyjątkowa,wyróżniona spośród innych.Musi mieć pewność,że może na Tobie polegać i ufać Ci.

Gość gość
Dlaczego ja nie spotykam takich facetów?

Gość zenith
Autorowi chodzi chyba o przesadne obsypywanie komplementami. Raz w życiu miałam do czynienia z kobieciarzem. Był to chłopak mojej przyjaciółki i pamiętam dobrze, że zgrywał totalnego Romea. Według mnie facet kobieciarz działa bardzo szybko. Szybko mówi "kocham", szybko idzie do łóżka. Może następnym razem, kiedy będziesz się spotykał z kobietą zwolnij tempo. Niech Wasze spotkania będą polegały na wzajemnym poznawaniu siebie. Pokaż jej jak lubisz spędzać czas, zaproponuj by ona odwdzięczyła się tym samym.

Gość gość
o to to właśnie. wyróżnij jedną, a nie do każdej, która coś w sobie ma uderzasz z miłym słowem. ja bym sobie nie życzyła, żeby mój facet kadził koleżankom, czy wręcz prawie obcym kobietom. nie wiem, kompleksy, czy nie, każda babka chce się czuć wyjątkowa, a Ty wszystkie traktujesz tak samo. to jest ten problem. kobiety widzą, jakie masz podejście i myślą sobie dziś ja, jutro inna, szkoda zachodu.

Gość gość
a to ja nie doczytałam ze autor komplementuje inne mając swoją,no taki nie miałby szans na co mi babiarz:-) ja wyróżniam jednego i to prezent i chce takiego samego ,to żadna filozofia wdzięczyć się do każdego faceta

Gość takiiinick
ja myślę że każdą kobieta jednak inaczej traktowałem. no bo każda kobieta jest inna i nie da się generalizować. Przykładowo spotykałem się kiedyś z dziewczyną x. bardzo ładna ale charakter wręcz świetny. poczucie humoru mega cały czas się śmialiśmy. Do tego twarda bardzo twarda kobieta. Kiedyś jak przechodziliśmy obok placu zabaw to musiałem pobić dresa w jej obronie bo wytrąciła mu piwo z ręki tu się nie pije tu się dzieci bawią. obroniłem ją a ona mówi że nie było trzeba bo z takim pajacem dała by sobie rade :) nie dałaby ale kurcze w sumie to imponowało mi ze taka twarda była :) i nie powiecie mi ze każdą kobietę traktuje tak samo. jej np. się nie dało traktować konwencjonalnie :)

Gość takiiinick
absolutnie nie komplementuje innych mając swoją. tylko mówiłem kiedy dopiero pozwalam sobie na jakieś komplementy w jej stronę czyli jak już ją poznam i umówimy się już któryś raz...

Gość florecita
autorze ile masz lat?Mam znajomego przytstojny z kasa wszytskie moje kolezanki do niego lgna .Ja nie, dla mnie nie ma nic w sobie a to wedlug mnie podstawa.On wie o tym ze jest przystojny i to wykorzystuje zachowuje sie w tak sposob ze mnie odrzuca .Powiedzialam mu o tym .On to robi nieswiadomie po prostu zadufany w sobie facet taki typ, ktorego ja nie cierpie

Gość takiiinick
florecita 25 mam. ale czy ja mam się za nie wiadomo kogo? napisałem jak już kolejny raz mówię ze wiem ze jestem atrakcyjny i dbam o siebie. łatwo nawiązuje kontakty z kobietami. mam dużo koleżanek. Ale jak już się z jakąś spotykam jestem uczciwy fajnie spędzam z nimi czas a i tak kończy się tym ze uchodzę za kobieciarza a tak nie jest i to mnie boli

Gość florecita
Poza tym uroda faceta nie jest najwazniejsza, dla kobiet liczy sie cospoznajac niz wyglad zewnetrzny.Nie chodzi mi o grubosc portfela.Dla kobiet liczy sie cos innego niz aparycja.Niektore natomiast moga obawiac sie tego ze przystojny facet nie bedzie wierny za duzo pokus dookoła. Dobra aparycja plus otwartosc pewnosc siebie hmm rzadko kobieta zdecyduje sie na taka znajomosc chyba,ze jest to pewna siebie kobieta ,która wie czego chce , (nie mowie o zarozumiałosci),a w dzisiejszych czasach rzadko mozna spotkac taka kobiete.Byloby wiecej takich kobiet,ale niestety wyniszcza je plec przeciwna

Gość florecita
Jestes jeszcze mlodym mezczyzna.Znajdziesz jeszcze odpowiednia dziewczyne dla siebie , nic na siłe bo z tego nigdy nic dobrego nie wychodzi.Jesli ikazda poznana przez Ciebie dziewczyna uwaza Cie za kobieciarza to cos w tym musi byc ... ,ale co to nie wiem bo Cie nie znam

Gość takiiinick
Wiem. nie robię nic na siłę ale to jest irytujące kolejny raz słyszeć "przepraszam nie mogę już bo wiem że będę cierpiała"

Gość gość
wiesz powiem ci że taka etykietka " babiarza " nie bierze się znikąd .... Znam takiego jednego , starszy od Ciebie .. ale fakt że jest babiarzem wszyscy wiedzą i widzą ..po prostu widać to , obserwując go , słuchając ..a już poznając pewne elementy z jego życiorysu ...to brak słów .. Do tego sposób chamski i arogancki w jaki wypowiada się o kobietach to skreśla go w oczach każdej kobiety [ tzn normalnej ] bo o takich które chcą się z nim może zabawić to znajduje takie chwilowe znajomości .... Więc pomyśl o sobie że jednak opinia babiarza ma jakąś przyczynę .....

Gość xen
Babiarz i do tego z poczuciem humoru;).