Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agamagaa

Nalepszy xxx ever

Polecane posty

Gość agamagaa

wczoraj byłam w warce poznałam tam kolesia który świętował narodziny córeczki koleś z moich marzeń brunet dobrze zbudowany MEGA przystojny!!!!! i wyszło jak wyszło wylądowaliśmy u mnie w łóżku koleś żonaty nigdy już go nie zobaczę (nawet nie wymieniliśmy się numerami bo po co?) nie jestem jakąś szmatą co idzie z pierwszym lepszym do łóżka ale nie mogłam mu odmówić miałam takie rżnięcie że to się w głowie nie mieści koleś namówił mnie 1 raz w życiu na sex analny (zawsze byłam anty) oczywiście wszystko z gumką... ale mówię wam ludzie takiego j****ia nie miałam dawno jego żona to szczęściara że ma takiego faceta (wiem że nie ładnie z jego strony że ją zdradził) ja nie mam sobie nic do zarzucenia...

Gość oliaa
chce wiecej szczegolow :D

Gość agamagaa
hmmm koleś był mega delikatny!!! (nawet podczas stosunku analnego) sposób w jaki się całował mnie rozwalił! dla mnie ważniejsze niż stosunek są pieszczoty... sposób jezyka jak mi wsadzał w usta trudno mi określić w słowach zrobił z jezyka "rurkę" i wsadzał tam i z powrotem masakra! oszalałam cały czas o nim myślę dawno nie miałam faceta w łóżku ale warto było czekać! jemu zaś bardziej od stosunku oralnego podobało się lizanie jąder no szok! że jeszczę są tak zaje**ści faceci!

Gość gość
moj byly tez byl taki super w lozku. ale to kwestia treningu, a on mial przede mna wieeele kobiet.

Gość agamagaa
Ja kiedyś miałam też fajnego faceta (dalej go kocham i równocześnie nienawidzę) w zwodzie to on miał ok 23cm! ale co z tego zero gry wstępnej i w ogóle d****arz zdradzał mnie z małolatami ja mam 27 on za 18 biegał :/ ale to był jedyny facet któremu oddałam całe moje życie w długi mnie wj***ł 20 tys mam do spłaty i mnie zostawił z tekstem że pożyczka jest na ciebie!!!! a nic z tej kasy nie miałam wszystko w kasynie rozwalił cwel!

Gość gość
agamagaa nie jestem jakąś szmatą co idzie z pierwszym lepszym do łóżka ale nie mogłam mu odmówić nikt nie jest sędzia w własnej sprawie każdy kto uprawia sex poza małżeński przedślubny jest d****ą

Gość agamagaa
mogę się bronić lecz nie potrzebuje sama byś nie odmówiła ja jestem singielką jak bym miała faceta to bym z nim nie poszła co mnie obchodzi jego życie i tak go już nigdy nie spotkam...

Gość gość
I tak kiedyś zdechniesz planujesz mieć dzieci jak nie strzel sobie w głowę proszę

Gość agamagaa
Let There Be Love :)