Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa tu odwazne brzydkie odwazne prawiczki ktore

Polecane posty

Gość gość

zechciałby nawiązać współpracę dotyczącą porywania atrakcyjnych kobiet, gwałcenia ich i wykorzystywania, zabijania oraz porywania atrakcyjnych mężczyzn i "zabawy" z jego układem nerwowym aż do jego śmierci?

Gość gość
p*****ło cię ?

Gość gość
Pamietajcie że świat nas nie chce, nikt nas nie będzie kochał i nie mamy nic do stracenia, a zabawy i satysfakcji moglibysmy zdobyć w ten sposób od groma :)

Gość gość
Wzniecie sobie nienawiść i zroumcie, że to jedyne uczucie które was nie zawiedzie, jedyne które chce wam pomóc, któremu na was zależy.

Gość gość
oj gosciu ale masz fantazje :P nie wierze ty tak na serio?

Gość gość
Chętnych proszę o podanie adresu email ale przyjmuje tylko te zrobione na torze.

Gość gość
Na świecie są grupy przestępcze zajmujące się handlem dziećmi, które sprzedają pedofilom którzy do śmierci im służą w podziemiach, handel kobietami to coś normalnego, nawet w europie, płatnych morderców w polsce jest co najmniej kilkunastu, i wiele więcej, co jest więc niby fantazyjnego, aby zająć się na własną rękę działań o których napisałem w pierwszym poście?

Gość gość
dobrze, ze jestem bezpieczna i nie jestem waszym targetem

Gość gość
Autor szuka wspólników, równie zdeterminowanych co ja, równie nienawistnych, którzy chcą zabrać siłą światu to czego nam normalnie nie mogło zostać dane. I autor nie ma kompleksu mikropenisa, to choroba, autor cierpi na wadę małego penisa, ale to nie ma znaczenia :) Po 2-3 miesiącach, kiedy kobietę będzie się bić, głodzić, torturować nawet taki mały będzie dobry... oj założę się, że będzie się starać tak bardzo, abym poczuł, że jest odpowiedni, że z kimś kto się jej podoba, nie zrobiłaby czegoś podonego :)

Gość gość
W samej tylko Polsce co roku znika kilkanaście tysięcy ludzi, odnajduje się kilka procent. A jak weźmiemy europe! Ile niewyjaśnionych zaginięć... ;)