Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anata1

BÓL KREGOSŁUPA szukam specjalisty w POZNANIU

Polecane posty

Gość anata1

jak w temacie - mam 30 lat i od 2 lat bardzo boli mnie kregoslup. Pracuję w biurze, mam siedzący tryb zycia i mysle ze to prawdopodobnie od tego. Czasami tak mnie boli ze nie moge wstac z lozka i chodzic. Pilnie szukam specjalisty ktory wyleczy moj bolący kregoslup. jak wiecie do kogo warto sie udac pomózcie. Interesuje mnie poznan lub okolice.

Gość gość
ortopeda, zdjęcie rtg a potem rehabilitacja skoro masz pracę siedzącą musisz ćwiczyć na postawę codziennie miniumum 30 minut kręgosłup boli od braku ruchu, masz słabe mięśnie i najprawdopodobniej wadę postawy lub początki zwyrodnienia tylko regularne ćwiczenia pomogą dobry pomysł to joga i basen

Gość gość
Polecam klinikę rehabilitacyjno-ortopedyczną Kręg- Clinic. Na pewno ci tam pomoga, mają swietnych lekarzy i rechabilitantów, przyjmuje tez tam znany chiropraktyk prof. Mariusz Posłuszny. Chodziłam tam z córką ktora miała duże problemy z kręgosłupem, bardzo cierpiała. W Kręg Clinic jej pomogli i byli przy tym niezwykle sympatyczni i ciepli – to wcale nie tak często się zdarza.

Gość gość
Byłam kiedys w kręg clinic, trochę smeisznie tam jest, bo ten profesor jest koniarzem i ma caly gabinet obwieszony obrazami z końmi, więc klimat jest trochę psychodeliczny:D Ale jakby nie było, trafilam tam z przepukliną na kregoslupie i profesor bardzo mi pomógł, plecy juz mnei nie bolą.

Gość gość
A czy przyjmuja tam na NFZ czy tylko prywatnie?

Gość gość
chyba tylko prywatnie. Ale warto wydac te pieniadze, bo to dobra klinika.