Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama1991

Piersi po karmieniu

Polecane posty

Gość mama1991

witam,mam pytanie jak wy sobie poradziłyście z tym zeby doprowadzic bius do siebie i czy wogóle sie da?Moje wyglądają bez stanika okropnie...Jakies rady?

Gość gość
Krem podnoszący biust czy jakoś tak, działa tylko trzeba używać systematycznie, ja miałam z firmy deborah. Pozdrawiam

Gość gość
trzeba było jeszcze dłużej karmić... Operacja plastyczna, kremy można sobie wsadzić w d...

Gość gość gość
Jak długo karmiłaś? Przed ciążą miałaś raczej mały, jędrny biust, czy duży?

Gość gość
" Jak długo karmiłaś? Przed ciążą miałaś raczej mały, jędrny biust, czy duży? " nie jestem autorką, ale zainteresował mnie temat. Ja miałam mały i jędrny, 5-miesięczne karmienie starszej córy przeżyły bez szwanku, teraz karmiłam 7 m-cy i jest tragedia. Skończyłam karmić 3 m-ce temu a skóra jest bardzoooo wiotka. I z piersi nic prawie nie zostało...

Gość gość gość
No właśnie po moich koleżankach śmie twierdzić, że jak kobieta ma mały biust, to spokojnie jedno dziecko wykarmi i jest ok. a nawet kilka twierdzi, że po ciąży i karmieniu biust mają o jeden rozmiar większy niż przed ciążą, a wróciły do tamtej wagi bardzo szybko. (jedna karmiła aż 20 m-cy i biust ok) Niestety jak widzę to po drugiej ciąży biust nie daje już rady, no chyba, że tu też ma wpływ wiek,b o wiadomo skoro to druga ciąża to i kobieta starsza niż przy pierwszym karmieniu...

Gość gość
za pózno o tym pomyslałas,trzeba było dbac o nie wcześniej,teraz to raczej cud albo operacja plastyczna