Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123gosc123

KOMU DOBRZE SIĘ ŻYJE W POLSCE

Polecane posty

Gość dsdfghkjl
mnie, moim najblizszym, znajomym

Gość hahah ale jaja
to ze sfery materialnej:) a z niematerialnej szczesliwa kochajaca sie rodzina;)

Gość Wornn
Podoba mi sie ta zabawa. Moze mi moj dzisiejszy fatalny nastroj poprawi: Duza dzialka plus wlasny dom 2009 Mercedes GL 2011 Porsche Cayenne 2011 Audi A6 4h ziemi pod Warszawa 1mln w akcjach 5mln w nieruchomosciach

Gość gość
hahah cudownie napisałas to w formie bezosobowej wiec to szczyt twoich marzeń

Gość gość
Wyglupilas sie to t y bo niewiem czy wiesz ale morze to nie tylko Baltyk.

Gość gość
a u mnie maz jest dyrektorem banku ja nie pracuje 2 duze wille w tym jedna w gorach 3 samochody bmw 2 audi nie mam przyziemnych zmartwien

Gość quebec
ja nie mam nic swojego, bo studiuję ;/ jestem ciekawa czy w przyszłości będę wiodła szczęśliwe i dostatnie życie i czym w ogóle będę się zajmowała

Gość gość
ciekawe skad wy macie na mieszkania I domy bez kredytu? Rodzice sponsorowali, albo przepisali, bo sami za komuny dostali za darmo, albo sie wyjezdzalo za granice do roboty, bo ze w Polsce z pracy zarobkowej mozna kupic bez kredytu, to tylko praca w burdelu mozna zarobic...

Gość gość
no zona dyrektora, czy ma d****a sponsora, wiec ma wille :D w Polsce mozna dorobic sie czegos tylko dajac d**y prezesom I dyrektorom... inaczej dorobisz sie garba :D

Gość BIEDNE MENDY
nigdy nie pojma,ze w Pl mozna dobrze zarabiac i UCZCIWIE!!!

Gość 333444555
mi się zyje bardzo dobrze i nie tylko mi, bo rodzicom, rodzeństwu, tesciom meza rodzeństwie tylko nieudacznikom nic w zyciu sie nie udaje:D taka prawda i nie ma co sie obrazać i jeszcze jedna rzecz mnie ciekawi..ciekawe zjawisko na kafe..., kto nic nie ma to nie jest w stanie uwierzyc,ze inni maja i nabija sie z innych, kafe to super sposob na leczenie kompleksow:D ja wierze,ze ludzie maja piekne domy, po 2 samochodt i kase na koncie, bo sama mam to samo:) wiec mnie to wcale nie dziwi, ale dla biedy to nie mozliwe przeciez, oj wspolczuje:D

Gość ogryzekogryzek
dobrze się żyje tylko złodziejom i cwaniakom :D

Gość 333444555
to tez naucz sie kombinowac:D i cwaniakowac:D nieudacznik nawet i tego nie potrafi:D

Gość esers
Dwa domy 16 hektarów działek budowlanych pod dużym miastem ,3 auta warte ok 200 tyś ,do restauracji nie chodzimy lubię gotować,do sprzątania jest pani.Wczasy to tak rożnie 1 ,2 razy w roku,raz w miesiacu wypad w Polskę do dobrego hotelu koszt ok 2,5 tyś .Nie uważam się za bogatą znam ludzi z wiekszą kasą ,moi przyjaciele pracują poniżej średniej krajowej i z nami nie jeżdzą na wczasy bo ich nie stać.

Gość dziewczyno z czym do ludzi
3 auta warte 200tys, to jedno średnio 70tys a to masz czym sie pochwalic:D

Gość ogryzekogryzek
a czy ja napisałam, że jest mi źle?

Gość gość
w 80% krajach świata jest gorzej niż w Polsce. Ludzie trochę przesadzają czego oczekujecie od tego kraju on się dopiero podnosi i długo się tu jeszcze nic nie zmieni, a wy go porównujecie do Niemiec i innych. Komuś tak źle to droga wolna przecież nikt Was nie trzyma.

Gość gość
a w ogóle to jest temat Ciąża, poród, macierzyństwo - po co zakładasz debilu tu taki temat !!!!!!!!!!!!!! to jest lekko wkurzające